Ο Δήμος Φαιστού, συνεχίζει τα δημόσια έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα με γνώμονα τους δημότες και την αναβάθμιση της καθημερινότητας τους.

Η δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη υπέγραψε 2 αναπτυξιακά έργα για τον δήμο μας.

1. Τη σύμβαση Κατασκευής Έργου «Ανάπλαση και Διαμόρφωση Εισόδου και Πλατείας Δ.Δ Βοριζίων».

2. Τη διακήρυξη για το έργο «Κατασκευή Κτηρίου Βρεφονηπιακού Σταθμού Δ.Δ. Γαλιάς».

Τα διάφορα στάδια που βρίσκονται τα επιμέρους έργα, μπορούν να δώσουν μια αναπτυξιακή πνοή στην περιοχή.

Στην υπογραφή σύμβασης του έργου Βοριζίων, παραβρέθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης ο οποίος και δήλωσε

«Είναι πολύ ευχάριστο και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι προχωρούν οι διαδικασίες για έργα πνοής στον δήμο μας, μετά από συνολικές προσπάθειες, επιτυγχάνονται οι στόχοι που θέτουμε βάζοντας τον πήχη συνεχώς ψηλότερα».

 Η Δήμαρχος δήλωσε για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής έργου προϋπολογισμού 203.014,81 Ευρώ στο Δ.Δ. Βοριζίων αλλά και την διακήρυξη δημοπρασίας για την κατασκευή Βρεφονηπιακού σταθμού στο Δ.Δ. Γαλιάς:

«Παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας για ενίσχυση της ανάπτυξης, του πολιτισμού, και της παιδείας. Συνεχίζουμε με έργα ουσιαστικά και δημιουργούμε τις νέες βάσεις του Καλλικρατικού Δήμου μας, προσπελάζοντας όλα εκείνα τα εμπόδια που μας φέρνει η οικονομική κρίση, βάζοντας γερές βάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook