Η στελέχωση του ρόστερ για τις ομάδες Κ 20 και Κ 17 συνεχίζεται στον Πλατανιά, με τα παιδιά που έχουν ξεχωρίσει από τις δοκιμές να συνεχίζουν τις προπονήσεις.
Όσον αφορά την Κ 20 έφτασε στην ολοκλήρωση τριών σημαντικών προσθηκών και μάλιστα η μία αφορά παίκτη που ηλικιακά μπορούσε να αγωνιστεί στην Κ 17.
Ο λόγος για τον Νίκο Πάτα, που είναι γεννημένος το 1997 και πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Ασπίδας στο περασμένο πρωτάθλημα της Α\’ ΕΠΣΧ. Ο 15χρονος υψηλόσωμος μεσοαμυντικός ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ιωνίας, όπου είχε προπονητή τον Νίκο Πασβάντη, ο οποίος τον επέλεξε και στην ομάδα του Ναυστάθμου αλλά και τώρα στην ομάδα Νέων του Πλατανιά. Ο Πάτας είχε ξεχωρίσει σε καμπ της Μίλαν και είχε βρεθεί για προπονήσεις την περασμένη σεζόν στο Μιλάνο, ενώ δοκιμάστηκε ακόμα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, αλλά επέλεξε να μείνει στα Χανιά. 
Ήταν αρχηγός της Μικτής Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων, που κατέκτησε τον τίτλο στον 11ο όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, αλλά και βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων της Περιφέρειας Κρήτης, που κατέλαβε την 2η θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης. 
Οι άλλες δύο μεταγραφές αφορούν παιδιά που ξεχώρισαν τόσο στο τοπικό πρωτάθλημα όσο και στις Μικτές ομάδες Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης. 
Ο Γιάννης Χαραλαμπάκης (γεννημένος το 1995),που πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Δόξας Παχιανών, ενώ ήταν αρχηγός της Μικτής Νέων της ΕΠΣΧ και βασικό στέλεχος της Μικτής Νέων της Κρήτης (3η στην Ελλάδα), ντύθηκε πλέον στα \”ερυθρόλευκα\”, όπως και ο Μιχάλης Τζαγκαράκης. Ο, επίσης γεννημένος το 1995, ποδοσφαιριστής έκανε καλή σεζόν με την Παλαιόχωρα και την Μικτή Νέων της ΕΠΣΧ, ενώ λόγω τραυματισμού δεν συμμετείχε στη Μικτή Κρήτης. Ήταν στο στόχαστρο του ΟΦΗ, αλλά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά. Έχει αγωνιστεί ακόμα στην Ακαδημία Νέας Κυδωνίας (επίσημη Σχολή του Ολυμπιακού) και στον ΑΟΔΑ.
Οι κινήσεις θα συνεχιστούν με τον Κώστα Τσίτα να προβάρει κι αυτός την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, που κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη Σούδας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook