Ένα από τα νέα πρόσωπα στην \”πρώτη\” του Πλατανιά ήταν ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.
Ο 22χρονος δεξιός μπακ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα, τονίζοντας ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να επιτύχει τους στόχους του. 

\”Είναι ένα σημαντικό βήμα για εμένα και την καριέρα μου. Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από εκπληκτική χρονιά στη Β\’ Εθνική. Είναι υγιές σωματείο, κάτι που σπανίζει σήμερα στη Super League. Οι άνθρωποι εδώ με την συμπεριφορά τους με έπεισαν να έρθω στην ομάδα.\” δήλωσε αρχικά ο πρώην αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης για να αναφέρει στη συνέχεια τα εξής: \”Σίγουρα είναι ένα σκαλοπάτι ο Πλατανιάς. Προς το παρόν κοιτάω αυτή τη χρονιά. Να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ο προπονητής για να ολοκληρωθεί η σεζόν όσο πιο καλά γίνεται.\”

Για το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τον Πλατανιά, λόγω του ότι συμμετέχει πρώτη φορά στη Super League τόνισε: \”Είναι άπειρη ομάδα και ανέβηκε πρώτη φορά στη Super League, αλλά είναι μεγάλο πλεονέκτημα το ότι είναι υγιές σωματείο, που σπανίζει στην κατηγορία.\”, ενώ το σχόλιό του για το νέο πρωτάθλημα ήταν το εξής: \”Το φετινό πρωτάθλημα σίγουρα θα έχει πολλές εκπλήξεις, αφού πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Μακάρι το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει καλύτερα γιατί κάθε χρόνο πάει και χειρότερα!\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook