Τι κάνει σήμερα η σέξι γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη; Γιατί χάθηκε από το παρασκήνιο; Το 2004 παντρεύτηκε αλλά χώρισε κι εγκατέλειψε την Ελλάδα .

Η Γιάννα Νταρίλη μπορεί να ζει στη Νέα Υόρκη αλλά αυτό δεν την έκανε να σταματήσει να φλερτάρει με τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σήμερα, είναι η παρουσιάστρια της πρώτης αγγλόφωνης εκπομπής που προβάλλεται από την Ελληνική Δορυφορική Τηλεόραση με τίτλο, Hellenic Weekly.

Η Γιάννα προβάλλει στους Αμερικανούς όχι μόνο την ελληνική κουζίνα αλλά και τι καλό παράγει η χώρα μας. Σας παραθέτουμε σχετικό βίντεο με αποσπάσματα της εκπομπής της στη Νέα Υόρκη.

\"\"

\"\"
Η Γιάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Είναι πτυχιούχος της Ακαδημίας Γυμναστικής και Υγείας του Queens College of the City University of New York.

Στη Νέα Υόρκη εργάστηκε ως γυμνάστρια στο παραπάνω εκπαιδευτικό ίδρυμα και στα ελληνικά σχολεία της Αρχιεπισκοπής. Έχει εργαστεί επίσης ως προπονήτρια σχολικών ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ, ως διευθύντρια δύο γυμναστηρίων, ως ιδιωτική γυμνάστρια και έχει συνεργαστεί με φυσιοθεραπευτές.

Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1994 και σχεδόν αμέσως κατέκτησε τον τηλεοπτικό φακό δουλεύοντας για την τηλεόραση του ANT1 και για το Star Channel.

radar.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook