Τρεις κατηγορίες καρτών διαρκείας υπάρχουν στην Επισκοπή, για την παρθενική συμμετοχή στη Football League 2.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα ανακοίνωσε τη διάθεση των καρτών από την Πέμπτη 19 Ιουλίου, όπου για τις θέσεις VIP θα προσφέρεται και καφές ή αναψυκτικό στους κατόχους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ξεκινάει την Πέμπτη 19 Ιουλίου η διάθεση των καρτών διαρκείας του ΑΟ Επισκοπής για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.Μέχρι τις 25 Ιουλίου και παράλληλα με τις νέες αγορές, οι κάτοχοι κάρτας της περιόδου 2011-12 θα έχουν προτεραιότητα στην ανανέωση της θέσης τους.

Θα υπάρχουν 3 διαφορετικές κάρτες διαρκείας στην Football League 2:
Α) VIP – σε αριθμημένες θέσεις, Καφέ η αναψυκτικό, Τιμή 150€
Β) Απλές – μη αριθμημένες Θέσεις, Τιμή 100€
Γ) Γυναικών - μη αριθμημένες Θέσεις, Τιμή 80€
    Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν

Στόχος της νέας τιμολογιακής πολιτικής είναι να παραμείνει η κάρτα διαρκείας μία προσιτή λύση για τον φίλαθλο που θέλει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ομάδας μας και να την στηρίξει στην Football League 2 αλλά και να την ενισχύσει οικονομικά.

Σημεία πώλησης: 
A) Από τα γραφεία της ομάδας, έναντι γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης».
Β) Από τα Αρτοζαχαροπλαστεία «Χωριάτικο».
Γ) Στο Γυμναστήριο «Παλμός».
Δ) Στα γραφεία της ΕΠΣΡ.
Ε) Τηλεφωνώντας στο 6940737080 το στέλνουμε στο χώρο σας.
     Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 28310 61408.

Πλεονεκτήματα:
Α) Όλα τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους αγώνες Πρωταθλήματος Κυπέλλου Ελλάδας, και τα φιλικά παιχνίδια.
Β) Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας επωφελούνται έκπτωσης από αγορές στην Μπουτίκ της Επισκοπής.

Μια ομάδα, Ένας νομός, Όλοι μαζί…

Παρουσίαση προγράμματος "Επισκοπή 2012-2015"

Παράλληλα η Επισκοπή την Τετάρτη (18/7) παρουσίασε το πρόγραμμα "Επισκοπή 2012-2015".

Η σχετική ενημέρωση από την ομάδα:

Την Τετάρτη το βράδυ η διοίκηση της ομάδας μας παρουσίασε το πρόγραμμα «Επισκοπή 2012-2015». Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης και ο Υπεύθυνος του προγράμματος κ. Κώστας Ανυφαντάκης ανέπτυξαν το πρόγραμμα αυτό στους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν τα γραφεία της Επισκοπής. Μεταξύ των παρευρισκομένων βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Σταράκης, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας και τόνισε πως η Ρεθυμνιώτικη Ένωση θα είναι στο πλευρό της ομάδας μας στην προσπάθεια αυτή.

Στόχος της Επισκοπής μέσα από το πρόγραμμα «Επισκοπής 2012-2015» είναι η δημιουργία μιας ομάδας πρότυπο που στο μέλλον να απαρτίζετε σε μεγάλο ποσοστό από δικά της παιδιά, από Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές.«Ένας νομός, μια ομάδα, όλοι μαζί!» είναι το σύνθημα της ομάδας μας για το ξεκίνημα μιας ξεχωριστής προσπάθειας να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις των επαγγελματικών κατηγοριών.

1. Η νέα ομάδα θα είναι ο τροφοδότης της επαγγελματικής ομάδας μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία. Στο αρχικό της στάδιο από την Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου του Κώστα Ανυφαντάκη και την ακαδημία της Επισκοπής, στη συνέχεια στην ομάδα της Επισκοπή 2010 (under 18) με τελικό στόχο την μεγάλη ομάδα.
2. Ενδυνάμωση της σχέσης του ΑΟ Επισκοπής της μοναδικής εκπροσώπου του νομού μας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την πόλη του Ρεθύμνου και σταδιακά με όλο το νομό.
3. Πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας μεταξύ των ανθρώπων που θα κληθούν να υπηρετήσουν το σχέδιο.

Σκοποί – Στόχοι:
1. Πρότυπη και ολοκληρωμένη αθλητική και κοινωνική εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δίκτυο.
2. Δημιουργία νέων ποδοσφαιριστών και η αξιοποίηση τους από την μεγάλη ομάδα.
3. Απόλυτη ταύτιση της νέας ομάδας με την επαγγελματική ομάδα.
4. Αξιοποίηση των παικτών ώστε να παίξουν σε όσο το δυνατόν μεγάλες ομάδες.
5. Περαιτέρω ανάδειξη του ονόματος της Επισκοπής και σε κοινωνικό επίπεδο.
6. Η ομάδα Επισκοπή 2010 (Under 18) θα αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων το ποσοστό νέων παικτών θα αγγίξει το 80% του ρόστερ (14-17 ετών).
7. Από την σεζόν 2015-2016, το 30% του ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας θα αποτελείται από παίκτες που θα προέρχονται από αυτήν την διαδικασία.

«Ένας νομός, μια ομάδα, όλοι μαζί!»