Οι κρατήσεις εισιτηρίων και διαμονής για την Παρασκευή 3 Αυγούστου έχουν κυριολεκτικά πάρει φωτιά ! Ο λόγος για το μεγαλύτερο beach party στην Κρήτη και ένα απο τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα στην Ελλάδα, B.I.G Party Ierapetra Xperience ! Κάθε χρόνο χιλιάδες άτομα δίνουν το δυναμικό παρόν απο όλη την Κρήτη, και απ\’ ότι φαίνεται φέτος θα σπάσει το ρεκόρ προσέλευσης ξεπερνώντας τους 20.000 επισκέπτες τα τελευταία 4 χρόνια !

Ειδικές κατασκευές και υποδομές που απασχολούν εκατοντάδες άτομα είναι έτοιμες να στηθούν και πάλι στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στην Ιεράπετρα, ενώ την μέρα διοργάνωσης θα παραμείνουν κλειστά όλα τα clubs μεταφέροντας τον απίστευτο παλμό κάτω απο το επιβλητικό stage του B.I.G Party Ierapetra Xperience vol.4 ! Βασίλης Τσιλιχρίστος, McGpgrand, Shaya, SlickBeats, Nigma, Happyharry σε συνδυασμό με ακροβατικά show, δεκάδες χορευτές και εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων θα δώσουν στους θαμώνες την εμπειρία που χρειάζονται και για αυτό το καλοκαίρι !

Εσύ θα το χάσεις; Η Προπώληση αρχίζει αυστηρά για μια εβδομάδα την Πέμπτη 26 Ιουλίου σε όλη την Κρήτη και οι κάτοχοι των B.I.G Tickets όχι μόνο δεν θα περιμένουν στην ουρά, αλλά θα συμμετέχουν και σε κληρώσεις για δώρα χιλιάδων ευρώ ! Απο την Πέμπτη 26 Ιουλίου θα διατίθενται στο δισκοπωλείο Αεράκης και στο γραφείο τουρισμού Travel Xperience στο Ηράκλειο, αλλά και στα βιβλιοπωλεία Κλαψινάκης για τα Χανιά και το Ρέθυμνο. Η Προπώληση στην Ιεράπετρα θα γίνεται απο το δισκοπωλείο Progressive. Μάθετε τα πάντα στο www.bigparty.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook