Ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός ο Χρήστος Θηβαίος, έρχεται την Τετάρτη 25 Ιουλίου να γεμίσει με την ευαισθησία του και τη μουσική του την πλατεία Κοραή, συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις που οργανώνουν με απόλυτη μέχρι στιγμής επιτυχία «Το μήλο της Έριδος», «Ο Νότος», το «La Brasserie», το «Stone» και «Ο Αντίποδας» υπό την αιγίδα της Πρώτης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία, μαζί με τους Συνήθεις Ύποπτους, ο Χρήστος Θηβαίος έχει αναδειχθεί σε ένα από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της «γενιάς των τραγουδοποιών». Έχοντας γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των τελευταίων χρόνων καθιερώνοντας ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ύφος, με την ευαισθησία και την ποιητικότητα να είναι κυρίαρχα χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, καθιερώθηκε και ως κορυφαίος σύγχρονος ερμηνευτής, στον οποίο σημαντικοί συνθέτες βρήκαν τον ιδανικό εκφραστή των τραγουδιών τους, χαρίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δύο δεκαετιών.
Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και χαρισματικός ερμηνευτής, ο Χρήστος Θηβαίος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη. Με αραιή αλλά πάντα προσεγμένη δισκογραφία και μοναδική εκφραστικότητα στη σκηνή, καταφέρνει πάντα στα live του να δημιουργεί μια έντονα θεατρική ατμόσφαιρα.

Οι πάντα άρτια προετοιμασμένες ζωντανές εμφανίσεις του μένουν αξέχαστες για την πολυχρωμία των συναισθημάτων, τον παλμό και το χιούμορ τους.

Στην πλατεία Κοραή ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει μια συναυλία που περικλείει τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις δύο πρώτες συνεργασίες του με τους Συνήθεις Ύποπτους αλλά και στις συνεργασίες του με τους σπουδαίους συνθέτες Θάνο Μικρούτσικο, Γιώργο Ανδρέου και Βασίλη Δημητρίου.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου ο Χρήστος Θηβαίος περιμένει όλους τους φίλους του στην πλατεία Κοραή για να τους «κεράσει» καλή μουσική και πολλά ηχοχρώματα από την ευαισθησία του και την εκφραστικότητά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook