Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου στα πλαίσια του προγράμματος πελατειακής πίστης που αναπτύσσει για την περιοχή της Κισσάμου, ανακοινώνει τα γυρίσματα ενός σποτ - ταινίας πολύ μικρού μήκους (δηλαδή 1-2 λεπτών) - στο οποίο θα προβάλλονται στιγμές της καθημερινότητας των επιχειρήσεων και των καταστημάτων της Κισσάμου.

Σκοπός είναι η ανάδειξη του καθημερινού αγώνα, που δίνει κάθε επιχειρηματίας για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και η υπεροχή της ταυτότητας που διατηρούν οι μικρές επιχειρήσεις της περιοχής.

Με την ανακοίνωση αυτή, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι που είναι μέλη του ΝΕΣΚ, να δηλώσουν αν επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσωπική τους παρουσία και η παραχώρηση χώρου της επιχείρησής τους για την λήψη πλάνων, καθώς και η συμμετοχή τους στην παραγωγή της ταινίας με μερίδιο συμμετοχής 40€/επιχείρηση-κατάστημα.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος στήριξης αυτής της προσπάθειας θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 27/7/2012 και ώρα 13:00.

Τηλ. Επικοινωνίας : 28220-22772 & 6944531137 Φωτάκη Μαρία.

Για περισσότερα άρθρα , πληροφορίες& ενημέρωση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου: www.nesk.gr