Ικανοποιημένη για όσα κατάφερε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, που έγινε στο Γκρατς της Αυστρίας, παρουσιάστηκε η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου.

Η νεαρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που κατέκτησε 4 μετάλλια (2 ασημένια-2 χάλκινα) και κατέριψε ένα πανελλήνιο ρεκόρ, μίλησε στο aquaticsnews.com.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη για τα αποτελέσματα που σημειώσαμε, τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, στους αγώνες του Γκρατς. Δούλεψα σκληρά και περίμενα μαζί με τον προπονητή μου τους χρόνους που πέτυχα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό φάνηκε και στους αγώνες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, διότι καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και τελικά δικαιωθήκαμε. Είχαμε ψυχή και πετύχαμε τους στόχους μας.

Γενικά για τις επιτυχίες που είχε η Εθνική μας ομάδα, συνέβαλε σίγουρα το θετικό κλίμα. Καθοριστικό ρόλο όμως έπαιξε και η σκληρή δουλειά που κάναμε, παρά τα γνωστά προβλήματα με τα κολυμβητήρια που υπάρχουν σχεδόν σε όλη τη χώρα. Παλέψαμε πολύ όλη τη χρονιά και τελικά τα καταφέραμε. Γενικά, ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία κι ελπίζω στο μέλλον να ζήσω ανάλογες στιγμές.

Από εκεί και πέρα, νομίζω πως τα αποτελέσματα που σημειώσαμε αποτέλεσαν μία τόνωση ηθικού για όλους τους Έλληνες για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν. Νιώσαμε πολύ περήφανοι εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο εξωτερικό και νομίζω ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook