Είναι γεγονός ότι οι Ελληνίδες της πασαρέλας, στο εξωτερικό διαπρέπουν, παρά τις δυσκολίες που συναντούν. Έτσι έγινε και στην περίπτωση της Νάσιας Μυλωνά που με το 1,80 ύψος της, τις τέλειες αναλογίες της και τα μπλε μάτια της, κατάφερε να ξετρελάνει εκτός από τον Οίκο Gucci και πολλούς άλλους σχεδιαστές, με αποτέλεσμα να κινείται στα διεθνή ύδατα με άνεση πια, μεταξύ Νέας Υόρκης, Μιλάνου και Παρισίων.

Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει κατάφερε να διακριθεί στις διεθνείς πασαρέλες με την συνέπειά της και τη σκληρή δουλειά. Θεωρεί ότι η ομορφιά δεν είναι αρκετή για να “ανθίσει” ένα μοντέλο, μιας και ο χώρος είναι γεμάτος από δροσερά και όμορφα πλάσματα. Ο συνδυασμός όμως μυαλού με φυσικά προσόντα, καθώς και ο επαγγελματισμός είναι τα όπλα που σε ένα κορίτσι 21 Μαϊων, δίνουν την ώθηση να πάει μπροστά.

Και μπορεί η Ελλάδα να μην της λείπει ιδιαίτερα, μιας και πηγαινοέρχεται κάθε τρίμηνο περίπου, αλλά η οικογένειά της είναι το μοναδικό στοιχείο που λείπει από τη ζωή της. Σε Κυριακάτικη εφημερίδα δήλωσε πως δεν θα λάμβανε μέρος σε ένα τύπου “next top model” μέρος, επειδή θεωρεί, ότι ο καθένας πρέπει να ερωτάται για το πόσα μπορεί να κάνει και όχι να εξαναγκάζεται να κάνει πράγματα που αδυνατεί να κάνει στο βωμό και μόνον ….της ανάδειξης.

\"\"

newsbomb

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook