Σε διακανονισμό με τους ποδοσφαιριστές για την καταβολή των οφειλομένων από την περσινή σεζόν έφτασε ο Α.Ο. Χανιά, κάτι για το οποίο ενημέρωσε επίσημα μέσω της ιστοσελίδας του.

Η χανιώτικη ομάδα παράλληλα ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο τερματοφύλακα Μάνο Καλογεράκη, ώστε να αποσύρει την προσφυγή που είχε υποβάλλει για να μείνει ελεύθερος και να του καταβληθούν τα οφειλόμενα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

\”Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ενημερώνει επισήμως τους φιλάθλους των Χανίων, τους συμπολίτες που μας στήριξαν διαχρονικά και ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές, ότι στο πλαίσιο της πλήρους οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας, σήμερα 26/7 καταβλήθηκαν τα οφειλόμενα προς ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν την περασμένη σεζόν στον ΑΟΧ και τους είχε γνωστοποιηθεί ή είχαν γνωστοποιήσει οι ίδιοι οριστικά, μέχρι χθες 25/7, αν θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Με την ίδια συνέπεια ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση και καταβολή οφειλομένων στις τέσσερις ακόμα εναπομείνασες περιπτώσεις,ώστε η νέα σέζον να αρχίσει με μηδενικές οφειλές προς ποδοσφαιριστές.

Ενημερώνουμε ακόμα ότι μετά από καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού ο τερματοφύλακας Μανώλης Καλογεράκης αποσύρει την προσφυγή του.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook