Μετά τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου ότι η Lady Gaga πρόκειται να χτίσει το "παλάτι των ονείρων της"  στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε οικόπεδο που αγόρασε το 2010 στην Ελούντα, σήμερα ξένα δίκτυα αποκαλύπτουν ότι η εκκεντρική τραγουδίστρια βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου στη Κρήτη.

Συγκεκριμένα τo δίκτυο Entertaiment STV, αναφέρει ότι η Lady Gaga είναι τρελά ερωτευμένη με ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Πλάκα, ονόματι Giovanni.

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο κατάστημα του Giovanni και η Lady που ποτέ δεν μένει απαρατήρητη βρήκε άλλον ένα λόγο για να επισκέπτεται το νησί.

Πηγή που επικαλείται το δίκτυο αναφέρει ότι η τραγουδίστρια θέλει συνεχώς να βρίσκεται στο πλευρό του έρωτά της και το παλάτι αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων που χτίζει στην Ελούντα, μαρτυρά ότι η Lady Gaga ήρθε στην Κρήτη για... να μείνει.

Ο Giovanni μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το Entertaiment STV, της μαθαίνει ελληνικά κάτι το οποίο της είναι από ότι φαίνεται ευχάριστο, καθώς η ίδια, σε εμφάνισή της στη Σαντορίνη το 2010 είχε εντυπωσιάσει, όπως φανερώνει και το παρακάτω βίντεο, με τις γνώσεις της στην ελληνική.Δείτε εδώ το δημοσίευμα για τον έρωτα της Lady Gaga με τον Giovanni

Flashnews.gr