Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου ο οποίος είχε εξαφανιστεί χθες το βράδυ στην θαλάσσια περιοχή Κοκκίνη του Ηρακλείου κοντά στο Κακό όρος.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε στην θάλασσα περίπου στις 2 τα ξημερώματα και ανασύρθηκε σώος, παρά την υποθερμία και το ψυχολογικό σοκ που είχε υποστεί.

Απο τις 19:30 ξεκίνησαν οι έρευνες με την συμμετοχή του σκάφους καταδίωξης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, τριών σκαφών του ομίλου έρευνας και διάσωσης του Παγκρητίου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών με έξι άτομα πλήρωμα, ενός ελικοπτέρου Super Puma, αλιευτικών σκαφών, ανδρών του Λιμεναρχείου, Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού κ.α.

Τελικά, ο 25χρονος εντοπίστηκε να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή σε απόσταση περίπου ενός μιλίου απο την ακτή και περισυνελέγη, ενώ διεκομίσθη σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος, πριν εξαφανιστεί, είχε επικοινωνήσει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τον πατέρα του αναφέροντάς του ότι βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή στο Κακό όρος.

Αργότερα, και ενώ ο νεαρός δεν έδινε άλλα σημάδια ζωής ο πατέρας του μετέβη στο σημείο και βρήκε τα ρούχα του γιού του πάνω σε βράχια ενώ ο ίδιος ήταν απών.

Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και λίγο μετά τις 19:30 στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού του, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook