Αρχικά πιάνουμε τα μαλλιά μας αλογοουρά για να μην πέφτουν στο πρόσωπό μας. Στη συνέχεια κάνουμε καθαρισμό προσώπου με γαλάκτωμα (ή σαπούνι, ή gel) και κάνουμε απολέπιση με scrub για το πρόσωπο για να είναι λεία η επιδερμίδα.

Δεν εφαρμόζουμε κρέμα προσώπου, καθώς η επιδερμίδα μας πρέπει να είναι ματ. Εφαρμόζουμε στην περιοχή κάτω από τα μάτια ειδική κρέμα ματιών γιατί στο συγκεκριμένο σημείο δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το self tan. Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, το δέρμα σε αυτό το σημείο είναι λεπτό και εύθραυστο, επομένως μπορούμε να τοποθετούμε απαλά (με φορά από έξω προς τα μέσα) μόνο κρέμα ματιών.

Έπειτα βάζουμε βαζελίνη στα φρύδια και πάνω από τα φρύδια, ώστε να μην επηρεαστεί ούτε το χρώμα των φρυδιών μας. Αναμειγνύουμε ίση ποσότητα self tan και ενυδατικής κρέμα προσώπου και απλώνουμε το μείγμα σε πρόσωπο και λαιμό (εκτός από τη περιοχή κάτω από τα μάτια, όπου έχουμε εφαρμόσει μόνο κρέμα ματιών).

Αφήνουμε το μείγμα να δράσει για δύο με δυόμισι ώρες. Αν το self tan δεν είναι αποτελεσματικό για εσάς για οποιοδήποτε λόγο, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως οι bronzing πούδρες και τα face shimmers.

 

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook