«Μου λείπεις. Σε αγαπώ με όλη μου την ψυχή. Και ό,τι βλέπεις είναι δικό σου», λέει ηδονικά στην κάμερα η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού της Κόστα Ρίκα...

Μετά το πικάντικο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Καρίνα Μπολάνος, η κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα αναγκάστηκε να αποπέμψει την αξιωματούχο.

Στο βίντεο η Καρίνα Μπολάνος φορά μόνο τα εσώρουχά της και ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι στέλνει ερωτικά μηνύματα στον εραστή της. Μάλιστα, αγγίζει το στήθος της και καλεί κοντά της τον άνδρα, τον οποίο αποκαλεί «μικρούλη».

Η Μπολάνος δήλωσε στο ισπανόφωνο CNN ότι το βίντεο είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν από χρόνια και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από έναν μηχανικό κομπιούτερ που το έκλεψε και προσπάθησε να την εκβιάσει. Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube τo Σαββατοκύριακο.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε σήμερα ότι το βίντεο και τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Μπολάνος.

Η πρόεδρος της Κόστα Ρίκα Λάουρα Τσιτσίγια, η θητεία της οποίας έχει πληγεί από σειρά παραιτήσεων μελών του υπουργικού συμβουλίου, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό.