Η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Πάθος, αυθεντικότητα και άρωμα Ελλάδας είναι κάποια μόνο από τα στοιχεία που ταυτίζονται με την ξεχωριστή φωνή της. Το ίδιο πάθος χαρακτηρίζει και τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Φέτος η Ελένη κρατώντας πάντα το επίπεδο και την ποιότητα των επιλογών που υποστηρίζει τόσα χρόνια δίνει μια καινούργια αύρα στις καλοκαιρινές της συναυλίες.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στα πλαίσια των καλοκαιρινών εμφανίσεων της έρχεται στα Χανιά για μια μοναδική βραδιά την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 9:30 μμ στο Φρούριο Ιτζεδίν (εξωτερική πλευρά) στο Καλάμι Σούδας.Είσοδος 10 ευρώ, προπώληση στο εκδοτήριο στην Είσοδο της Δημοτικής Αγοράς και στο Γραφείο γενικού Τουρισμού «Γελασάκης», σε Χανιά και Σούδα.


Ο καινούργιος της δίσκος με τίτλο «Τα Ρι Ρα» εμπλουτίζεται και με κάτι καινούργιo: την παρουσία της ως τραγουδοποιό για πρώτη φορά στην καριέρα της .

Σημαντικές συμμετοχές όπως αυτές των Αλκίνοου Ιωαννίδη,Φοίβου Δεληβοριά, Βασιλικό, Παύλο Παυλίδη , Νίκο Ζούδιαρη, Νίκο Πορτοκάλογλου κ.α. δίνουν μια ξεχωριστή διάσταση στον πολυσυλλεκτικό αυτό δίσκο της Ελένης.

Η Ελένη στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της καριέρας της παρουσιάζει την καινούργια της δουλειά δίνοντας παράλληλα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και στις συναυλίες της. Επιλεγμένα παραδοσιακά και γνωστά λαικά τραγούδια αλλά και με alternative και jazz πειραματισμούς και βεβαίως τους εξαιρετικούς μουσικούς που την συνοδεύουν, υπόσχονται μια μοναδική ακουστική εμπειρία.

Καινούργιες επιτυχίες ( «Σκιές», «Μοσχολούλουδο», «Το Ονειρο») μαζί με διαχρονικά τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι («Παιδιά Των Δρόμων», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Χίλιες Σιωπές» και πολλά άλλα) σε μια βραδιά που αγγίζει όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα που μόνο η Ελένη Τσαλιγοπούλου ξέρει να προκαλεί στον κόσμο.

Μια περιοδεία με πληθώρα πολυαγαπημένων επιτυχιών και σημαντικών συνεργασιών σε μια συναυλιακή εμπειρία που γιορτάζει την ελληνική μουσική.

• Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρα
• Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
• Άρης Χατζησταύρου – κιθάρα
• Κελλάρης Χάρης - μπάσο