Απάντηση στην ανακοίνωση της Χ.Α. που τον κατηγορούσε επειδή δεν έδωσε άδεια για το μοίρασμα τροφίμων σε Έλληνες, στο Σύνταγμα (παρότι τα τρόφιμα μοιράστηκαν στην πλατεία) έδωσε ο Γιώργος Καμίνης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Επισήμανε μάλιστα, ότι ο διαχωρισμός Ελλήνων και αλλοδαπών στην παροχή τροφίμων, είναι απαράδεκτος.

\”Πού ήταν αυτοί οι κύριοι στα θέματα της αλληλεγγύης; Έπρεπε να πάρουν τα χρήματα της επιχορήγησης για να μοιράσουν τρόφιμα στο Σύνταγμα;\”, αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών .

\”Πιο σημαντική ενέργεια είναι να δίνουμε φαγητό σε όλους και να μη ζητάμε ταυτότητα από έναν άνθρωπο που πεινάει\”, σημείωσε ο κ. Καμίνης, υπογραμμίζοντας ότι δεν έδωσε την άδεια για το μοίρασμα των τροφίμων στο Σύνταγμα επειδή η πρώτη πλατεία της χώρας δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους δράσεις.

Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωση της καταφέρεται εναντίον του κ. Κουβέλη, επισημαίνοντας ότι \”το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του πρέπει να τεθούν εκτός νόμου\”.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

\”Έχουν χάσει κάθε μέτρο από την κακιά λύσσα τους τα ορφανά του πρώην τυράννου και αιματοβαμμένου χασάπη Τσαουσέσκου (που τώρα συγκυβερνούν στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της Νεοδημοκρατικής Αριστεράς) με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και την απήχηση που έχει στην ελληνική κοινωνία!

Σε τέτοιο βαθμό που απαιτούν από τα συνεταιράκια τους στη εν Μνημονίω συγκυβέρνηση να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, επειδή μοιράζει τρόφιμα στους Έλληνες! Η απάντησή μας προς τα ορφανά: Εκτός νόμου να τεθεί το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του, που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό!\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook