Η Kayla Harrison είναι η πρώτη Aμερικανίδα που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην κατηγορία των 78 κιλών.

Η επιτυχία της, ωστόσο, της ήρθε μετά από πολλά χρόνια όπου κυριολεκτικά ζούσε μια \”κόλαση\”.

Η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης αποκάλυψε ότι ο πρώτος της προπονητής Daniel Doyle την κακοποιούσε σεξουαλικά από τότε που ήταν οχτώ χρόνων. Για την ίδια ήταν τόσο μεγάλο το τραύμα που σκέφτηκε ακόμα και να αυτοκτονήσει.

«Ήταν τραγικό. Ο Daniel ήταν φίλος της μαμάς μου, με πρόσεχε όταν ήμουν μικρή καλύτερα και από babysitter, όχι μόνο εμένα αλλά και τον αδελφό μου και την άλλη μου αδελφή ενώ συχνά ερχόταν στο σπίτι για φαγητό» αποκάλυψε η αθλήτρια.

Και συνέχισε αναφερόμενη στα λόγια του Daniel: \”Ό,τι συνέβη θα πρέπει να το κρατήσουμε μεταξύ μας διαφορετικά θα βρούμε και οι δύο τον μπελά μας\”.

«Για να είμαι ειλικρινής, είπε η αθλήτρια, μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου. Μεγαλώνοντας καταλάβαινα ότι ήταν λάθος αλλά τον αγαπούσα και πίστευα ότι και εκείνος με αγαπούσε».

Η Harrison ήταν έξι ετών όταν αγωνίστηκε στο χαλί για πρώτη φορά, 8 ετών όταν συναντήθηκε με τον Doyle ο οποίος τότε ήταν 24 ετών.

\”Ήμουν συναισθηματικά κατεστραμμένη, καταθλιπτική και μισούσα την ζωή μου\” δήλωσε για εκείνη την περίοδο της ζωής της.

Στη συνέχεια, συνειδητοποίησε πλήρως τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια και βρήκε την δύναμη να το καταγγείλει.

Τώρα ο Doyle είναι στη φυλακή και εκτίει ποινή δέκα χρόνων.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook