Μπορεί να είναι ήδη 75 ετών, να έχει πέντε ενήλικα παιδιά και έξι εγγόνια, παρόλα αυτά ο Σίλβιο δεν είναι ο συνηθισμένος οικογενειάρχης.

Έχει αφήσει εποχή με τα μπούνγκα- μπούνγκα πάρτι του στα οποία σύχναζαν οι ωραιότερες καλλονές της Ιταλίας και περνούσε… ζωή χαρισάμενη.

Ωστόσο από ότι φαίνεται μία από όλες αυτές είναι η εκλεκτή που θα γεννήσει το παιδί του σύμφωνα πάντα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στα Ιταλικά Μέσα.

Η 38χρονη Γερμανίδα ηθοποιός Ζαμπίνα Μπέγκαν έχει παραδεχτεί εμμέσως την εγκυμοσύνη της και μάλιστα παρουσιάζεται από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ως το Νούμερο 1 στο "χαρέμι" του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

"Σας παρακαλώ, δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα, προσπαθήστε να καταλάβετε", είπε η ηθοποιός σε ρεπόρτερ που τη ρώτησε για τις φήμες.

Πάντως, η Γερμανίδα με τις βοσνιακές ρίζες είναι παλιά γνώριμη των μέσων ενημέρωσης, καθώς σύχναζε στα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι.

Για τον Σίλβιο έχει δηλώσει παλιότερα ότι "στη ζωή μου υπάρχει μόνο ένα είδωλο και ένα πάθος: ο άνδρας τα αρχικά του οποίου έχω κάνει τατουάζ.

Ο άνδρας που άλλαξε τη ζωή μου: SB", είναι τα δύο γράμματα που έχει χαράξει στον αστράγαλό της.

Επίσης, πριν από λίγες εβδομάδες η Μπέγκαν σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, δήλωσε ότι "τον αγαπώ και θα συνεχίσω να τον αγαπώ για πάντα.

Είναι σαν τον Σούπερμαν.

Εύχομαι να είχα ένα παιδί μαζί του".

Ο Καβαλιέρε πάντως, παραμένει παντρεμένος με την Βερόνικα Λάριο, αν και βρίσκονται σε διάσταση από το 2009.

Ο Σίλβιο προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, ενώ σχεδιάζει την πολιτική του επάνοδο για τον Σεπτέμβρη, στα 76α του γενέθλια...


radar.gr