Μπορεί να είναι ήδη 75 ετών, να έχει πέντε ενήλικα παιδιά και έξι εγγόνια, παρόλα αυτά ο Σίλβιο δεν είναι ο συνηθισμένος οικογενειάρχης.

Έχει αφήσει εποχή με τα μπούνγκα- μπούνγκα πάρτι του στα οποία σύχναζαν οι ωραιότερες καλλονές της Ιταλίας και περνούσε… ζωή χαρισάμενη.

Ωστόσο από ότι φαίνεται μία από όλες αυτές είναι η εκλεκτή που θα γεννήσει το παιδί του σύμφωνα πάντα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στα Ιταλικά Μέσα.

Η 38χρονη Γερμανίδα ηθοποιός Ζαμπίνα Μπέγκαν έχει παραδεχτεί εμμέσως την εγκυμοσύνη της και μάλιστα παρουσιάζεται από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ως το Νούμερο 1 στο \”χαρέμι\” του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

\”Σας παρακαλώ, δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα, προσπαθήστε να καταλάβετε\”, είπε η ηθοποιός σε ρεπόρτερ που τη ρώτησε για τις φήμες.

Πάντως, η Γερμανίδα με τις βοσνιακές ρίζες είναι παλιά γνώριμη των μέσων ενημέρωσης, καθώς σύχναζε στα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι.

Για τον Σίλβιο έχει δηλώσει παλιότερα ότι \”στη ζωή μου υπάρχει μόνο ένα είδωλο και ένα πάθος: ο άνδρας τα αρχικά του οποίου έχω κάνει τατουάζ.

Ο άνδρας που άλλαξε τη ζωή μου: SB\”, είναι τα δύο γράμματα που έχει χαράξει στον αστράγαλό της.

Επίσης, πριν από λίγες εβδομάδες η Μπέγκαν σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, δήλωσε ότι \”τον αγαπώ και θα συνεχίσω να τον αγαπώ για πάντα.

Είναι σαν τον Σούπερμαν.

Εύχομαι να είχα ένα παιδί μαζί του\”.

Ο Καβαλιέρε πάντως, παραμένει παντρεμένος με την Βερόνικα Λάριο, αν και βρίσκονται σε διάσταση από το 2009.

Ο Σίλβιο προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, ενώ σχεδιάζει την πολιτική του επάνοδο για τον Σεπτέμβρη, στα 76α του γενέθλια…

\"\"

radar.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook