Έφοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας, ομάδα πάνοπλων αστυνομικών της ΟΕΑΚ σε ιδιωτικό γυμναστήριο. Η αστυνομική επιχείρηση είχε ως στόχο την σύλληψη 33χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, διατελούσε χρέη πληρωμένου μπράβου, ενώ  -σύμφωνα με καταγγελίες- φέρεται να έχει εμπλακεί και σε υπόθεση εκβίασης και τοκογλυφίας.

Πλούσια η δράση του 33χρονου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας \”Πατρίδα\” ο 33χρονος, πριν από λίγους μήνες είχε ξυλοκοπήσει αστυνομικό σε κεντρικό κατάστημα του Ηρακλείου επειδή στο παρελθόν είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε δίκη που αφορούσε τον αδερφό του.

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος φέρεται επίσης να ξυλοκόπησε πολίτη μέσα στα δικαστήρια. Παρά την άμεση κινητοποίηση των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και τις έρευνες που ακολούθησαν στην επιχείρηση και στο σπίτι του, δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη του είχε καταστεί τα τελευταία 24ωρα ζήτημα προτεραιότητας για την Αστυνομία λόγω της διαρκούς παραβατικής συμπεριφοράς που, όπως αναφέρεται, επιδεικνύει ο συγκεκριμένος. Μία καταγγελία σε βάρος του για εκβίαση και τοκογλυφία «έλυσε» τα χέρια των αστυνομικών που χθες κατάφεραν να τον «εγκλωβίσουν» στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η εξέλιξη αυτή αιφνιδίασε τον 33χρονο, ο οποίος χθες το βράδυ πήγε στο γυμναστήριο ανυποψίαστος για τα σχέδια της Αστυνομίας. Η εισβολή των πάνοπλων αστυνομικών της ΟΕΑ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον 33χρονο και στους παριστάμενους φίλους του. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook