Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τον Κισαμικό περιείχε αρκετές εκπλήξεις αν και το… μπαμ αναμένεται να \”σκάσει\” την Τρίτη (7/8).

Με χαμηλούς τόνους και πολλές προσδοκίες ξεκινάει η σεζόν για τη χανιώτικη ομάδα, που επιστρέφει στη Δ\’ Εθνική μετά από 10 περίπου χρόνια.

Τα νέα πρόσωπα στο Καστέλι ήταν αρκετά, αφού πέρα από τους Σαλταπίδα, Τσεσμελή, Συροκάκη, Μουρκάκη, Κομπογεννητάκη, Κουρινάκη το \”παρών\” έδωσαν και οι Κώστας Γαλανάκης και Κώστας Παπαθανασίου, που είναι γεννημένοι το 1993 και έχουν σημείο αναφοράς τον Άρη Σούδας. Ο πρώτος πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στο περσινό Περιφερειακό με το Μινωταύρο, αγωνιζόμενος ως δανεικός από την ομάδα του λιμανιού, ενώ ο δεύτερος ξεχώρισε με τον Άρη στην Α\’ ΕΠΣΧ, προερχόμενος όμως από την Α.Ε. Περάματος.

Λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων απουσίαζε ο Ρουσάκης, ενώ αργότερα στην πρώτη προπόνηση ενσωματώθηκε και ο Περδικάκης.

Προπονήσεις με την κισαμίτικη ομάδα θα πραγματοποιεί και ο νεαρός Βασίλης Ρικουνάκης (γεννηθείς το 1992) που είναι Έλληνας που προέρχεται από το Βέλγιο.

Η έκπληξη είχε να κάνει με την παρουσία του Λευτέρη Βεστάκη, που ξεκίνησε προπονήσεις αλλά δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για την επιστροφή στα \”πάτρια εδάφη\”, μετά από πολύχρονη απουσία και την περσινή του παρουσία στον Α.Ο. Χανιά.

Απόντες από την \”πρώτη\” για διαφορετικούς λόγους ήταν οι Σταυρακάκης, Φραγκιουδάκης, Δαμανάκης και Ντόντα.

Συνολικά συμμετείχαν στην προπόνηση 25 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους ο Γιάννης Σκουνάκης (ποδοσφαιριστής από τα \”σπλάχνα\” της ομάδας που αγωνίστηκε για χρόνια σε διάφορες ομάδες του Ηρακλείου όπως η ΑΕΚ, ο Δωριέας κ.α.), αλλά και οι νεαροί από την ομάδα Παίδων, Λευτέρης Καστρινάκης και Γιώργος Σεϊτανίδης.

Ο προπονητής του κισαμίτικου συλλόγου, Βασίλης Γκούμπλιας, κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ο πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης, τόνισε ότι η ομάδα πλέον έχει αλλάξει επίπεδο σε σχέση με παλιαότερες συμμετοχές της στην κατηγορία αλλά απέφυγε να μιλήσει για πρωταθλητισμό.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook