Ένα ακόμη επεισόδιο στα Μάλια με την εμπλοκή Άγγλου που οδηγούσε τετράτροχη «γουρούνα» είχε σαν αποτέλεσμα συμπλοκή και τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγλου τουρίστα ο οποίος διεκομίσθει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό, το οποίο κάνει φανερό πως έχει ξεχειλίσει το ποτήρι της αγανάκτησης των κατοίκων με την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία αυτών των οχημάτων από τουρίστες, συνέβη το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η «γουρούνα» που οδηγούσε ο Βρετανός, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 19χρονοςκάτοικος των Μαλίων με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Ο νεαρός έφυγε, αλλά επέστρεψε για να μιλήσει με τον Βρετανό και την παρέα του αναφορικά με το θέμα των ζημιών που προκλήθηκαν στην μοτοσικλέτα του.

Κάποια στιγμή υπήρξε ένταση η οποία κορυφώθηκε όταν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έφθασε και ο 48χρονος πατέρας του νεαρού, ο οποίος οδηγώντας ένα αυτοκίνητο χτύπησε τον Βρετανό τουρίστα προκαλώντας του βαριά τραύματα.

Ο Βρετανός διακομίσθει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, και ευτυχώς, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ στην διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκε ελαφρά ένας ακόμη Βρετανός αλλά και κατα λάθος ένας Έλληνας.

 
Ο 48χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για πρόκληση βαρειών σωματικών βλαβών και οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook