Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 21χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση της 14χρονης κοπέλας στην Πάρο.

Ο 21χρονος είχε ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ μαζί του κρατούνταν και δυο ομοεθνείς του που έφυγαν μαζί του από την Πάρο και συνελήφθησαν στο διαμέρισμα της Νέας Χαλκηδόνας με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη μεταφορά του 21χρονου στον εισαγγελέα το απόγευμα της Κυριακής στήθηκε μια «παράσταση», όπου τον Πακιστανό υποδύθηκε νεαρός δόκιμος αστυνομικός. Ο αστυνομικός που κάλυπτε το πρόσωπό του συνοδεία συναδέλφων του βγήκε από την κυρίως είσοδο όπου περίμεναν εκπρόσωποι του Τύπου καθώς και πολίτες για να αποδοκιμάσουν τον δράστη της επίθεσης. Την ίδια στιγμή από άλλη έξοδο ο πραγματικός δράστης μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο, όπου και ζήτησε  προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι διωκτικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή της Χρυσής Ακτής όπου ο 21χρονος ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην ανήλικη κοπέλα με σκοπό, όπως ισχυρίστηκε στην αρχική του κατάθεση, να της κλέψει το κινητό, για να εντοπίσουν το τηλέφωνο. Τον ισχυρισμό του, πως επιτέθηκε στην κοπέλα για να της πάρει μόνο το τηλέφωνο, τον απορρίπτουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που εκτιμούν πως επιδίωξη του δράστη ήταν από την αρχή η σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook