Ο πολιτιστικός σύλλογος ΣΚΙΕΣ από το Ρέθυμνο εγκαινιάζει φέτος τον Αύγουστο το πρώτο open air φεστιβάλ Rethymno Rocks! στην Παραλία Ρεθύμνου. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει φέτος το καλοκαίρι Αθηναϊκά και τοπικά Rock σχήματα, με ελεύθερη είσοδο, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει όσο γίνεται περισσότερους επισκέπτες και με απώτερο σκοπό να ωφελήσει την τουριστική κίνηση της πόλης μας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Ο σύλλογος μας, γνωστός από το 2008 για την ενεργή του δράση στα πολιτιστικά δρώμενα του Ρεθύμνου (με ενεργή συμμετοχή και προσφορά στο Αναγεννησιακό Φεστιβάλ και τις παράλληλες εκδηλώσεις του Δήμου αλλά και με πολλές άλλες αυτόνομες πρωτοβουλίες σε συναυλιακά και εικαστικά δρώμενα), έχει αποκτήσει πολύ σημαντική εμπειρία στη διεξαγωγή επιτυχών εκδηλώσεων.

Ευελπιστούμε σε βάθος χρόνου και με απαρχή φέτος το καλοκαίρι, ο νεανικός και σύγχρονος χαρακτήρας μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, να στηριχθεί ανάλογα από όλους τους τοπικούς φορείς και να καθιερωθεί σαν θεσμός, αποτελώντας ένα σημαντικό πόλο έλξης για επισκέπτες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


Σάββατο 11 Αυγούστου

Live με τους

DRUNK MOTHERFUCKERS (Αθήνα)

BOURBON BLACK (Ηράκλειο)

SOLAR WIND (Ηράκλειο)


Κυριακή 12 Αυγούστου

Live με τους

SUSHI KILLERS

MODERN MUSIC SCHOOL BAND

JAM NOX


Έναρξη και τις 2 μέρες: 18:30 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Διοργάνωση:

ΣΚΙΕΣ Πολιτιστικός σύλλογος – Σουλίου 12 – Ρέθυμνο - ΑΦΜ 997819980 - Δ.Ο.Υ. Ρεθύμνης