Το γαλλικό μανικιούρ εδώ και χρόνια είναι στην καρδιά μας αλλά και στη μόδα. Τώρα όμως και λόγω καλοκαιρινής διάθεσης αξίζει να δοκιμάσεις το trend που είναι όχι μόνο μοντέρνο και τσαχπίνικο αλλά είναι και η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου σου γαλλικού. Διάλεξε το χρώμα της βάσης σε παστέλ πάντα απόχρωση (που θα αναδείξει ακόμη καλύτερα το νυχάκι σου), δώσε στα νύχια σου τετραγωνισμένο σχήμα και διάλεξε τα πιο σούπερ χρώματα για τις άκρες των νυχιών! Όποιο χρώμα σου αρέσει μπορεί με αυτόν τον τρόπο να στολίσει τα νύχια σου και να σε βάλει στην καρδιά της μόδας.

Βήμα πρώτο: όπως κάθε φορά που κάνεις γαλλικό μανικιούρ έτσι και εδώ ο καθαρισμός των νυχιών έχει μεγάλη σημασία για να δείξει καλύτερα το γαλλικό σου. Τα πετσάκια ή οι παρωνυχίδες, εξαφανίζονται με το ειδικό ξυλάκι και έχει κατά νου ότι μετά το μπάνιο που το δέρμα είναι μαλακό είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις το μανικιούρ σου!

Βήμα δεύτερο: αφού καθαρίσεις τα νυχάκια σου δώσε τους το κατάλληλο σχήμα με την λίμα σου και \”πέρασε\” τα με μια άχρωμη βάση και στη συνέχεια σειρά έχουν δυο στρώσεις βάση σε παστέλ απόχρωση της επιλογής σου. Το βασικό εδώ είναι ότι εσύ πρέπει να διαλέξεις ποια απόχρωση θέλεις να έχει η (παστέλ πάντα) βάση σου. Σε παστέλ ροζ, μπεζ ή το χρώμα της άμμου είναι ιδανικές επιλογές για βάση με πολύχρωμες άκρες που θα σε ενθουσιάσουν!

Βήμα τρίτο: αφού στεγνώσουν καλά και οι δύο στρώσεις, με τα αυτοκόλλητα-οδηγούς για την λευκή γραμμή του παραδοσιακού γαλλικού βάψε τις άκρες των νυχιών σου ότι χρώμα σου αρέσει! Εδώ τα πάντα επιτρέπονται: γαλάζιο, ροζ. Πράσινο, κίτρινο, the sky is the limit στις επιλογές σου!

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook