Σε συνέχεια των επαφών για την άμεση έναρξη της αξιολόγησης των υπηρεσιών των Υπουργείων, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, και τον Αναπληρωτή Υπουργό Κώστα Τζαβάρα, παρουσία των Υφυπουργών Δ.Μ.&Η.Δ. Μανούσου Βολουδάκη και Παιδείας Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, όπου εκτός από την πορεία της διοικητικής μεταρρύθμισης, συζητήθηκαν και οι διαδικαστικές λεπτομέρειες της προγραμματισμένης συγχώνευσης των ερευνητικών κέντρων.

Στη συνέχεια ο κ. Μανιτάκης συναντήθηκε με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, για την αξιολόγηση των Γενικών Γραμματειών Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη όπου συζήτησαν την πορεία της διαδικασίας αξιολόγησης στις υπηρεσίες του Υπουργείου.

Οι συναντήσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υ.Δ.Μ.&Η.Δ. στα Υπουργεία σηματοδοτούν την επίσπευση, μέσω των επιτροπών αξιολόγησης, της Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Παράλληλα, διαπιστώνεται ότι η διαδικασία προχωράει με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς έτσι ώστε όλα τα Υπουργεία να είναι σε θέση να παρουσιάσουν τα νέα οργανογράμματα τους μέχρι το τέλος του 2012.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook