Ο Βασίλης Γωνιωτάκης όπως σας είχε ενημερώσει από το μεσημέρι της Πέμπτης (9/8) το Flashnews.gr βρέθηκε στη Μοναχή Ελιά, επιβεβαιώνοντας ότι θα φοράει και πάλι τη μπλε φανέλα.
Ο 32χρονος επιθετικός είχε μια συζήτηση με τον νέο προπονητή Τάκη Διακάκη και εν συνεχεία παρακολούθησε με πολιτικά την προπόνηση, με την επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του να αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες. 
Από εκεί και πέρα στην προπόνηση συμμετείχε και ο Πέτρος Τάντσης, που ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τη χανιώτικη ομάδα, ενώ από το \”μικροσκόπιο\” του Χανιώτη τεχνικού θα περάσουν τις επόμενες ημέρες και οι Κώστας Ξυδιάς (γεν. 1989-κεντρικός και πλάγιος αμυντικός) και Αλέξανδρος Κουπρίγιας (γεν. 1994-δεξί μπακ χαφ).
Αντίθετα δεν συνεχίζει στις δοκιμές να λαμβάνει μέρος ο Γιώργος Καπετανάκης, αφού στην ίδια θέση προορίζεται να αγωνιστεί ο Μποτωνάκης, ενώ υπάρχει και ο Παπαδάκης.
Ο ΑΟΧ είναι πάντα σε συζητήσεις με τους Σελινιωτάκη, Φάμπιο και Τσαρτσίδη ώστε να φοράνε τη φανέλα του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook