Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 και ώρα 16.00 το απόγευμα ξεκινά στο Πολιτιστικό Κέντρο Γωνιών Μαλεβιζίου ο 1ος Διαγωνισμός πρέφας που διοργανώνει, για πρώτη φορά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού.

Η διαδικασία θα ανοίξει με σύντομη ενημέρωση από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του τουρνουά για τους κανονισμούς που θα ισχύσουν. Θα ακολουθήσει ανοιχτή κλήρωση μεταξύ των πρεφαδόρων για το σχηματισμό των τριάδων.

Ανάλογα με τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής θα καθοριστεί και ο αριθμός των προκριματικών γύρων που θα προηγηθούν, πριν το τουρνουά εισέλθει στην τελική του φάση.

Σε περίπτωση ενός ή δύο προκριματικών γύρων, ορίζεται ότι θα αποχωρεί από το παιχνίδι όποιος πρεφαδόρος χάσει δύο πρέφες. Στις τελικές φάσεις, θα προχωρεί μόνο ο νικητής. Νικητής ορίζεται εκείνος που θα κερδίζει δύο πρέφες.

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους συμμετέχοντες στο τουρνουά ότι τα έπαθλα για τους τρεις νικητές του τελικού θα είναι:

-Χρηματικό έπαθλο 150€ για τον πρώτο νικητή

-Ένα τραπέζι για τέσσερα άτομα στην ταβέρνα του χωριού για το δεύτερο νικητή

-Ένα παραδοσιακό τυρί, εγχώριας παραγωγής για τον τρίτο νικητή (το χαμένο του τελικού)

Στους τρεις συμμετέχοντες του τελικού ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα απονείμει τιμητικά διπλώματα και, επίσης, θα τους προσφέρει από ένα βάζο μέλι, Γωνιανής παραγωγής!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Μαλεβιζίου χαιρετίζει όλους τους πρεφαδόρους που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Επισκέπτες, φίλοι της πρέφας, παίκτες και θεατές θα έχουν την ευκαιρία επί ένα τετραήμερο να συμμετέχουν να παρακολουθήσουν να παίξουν και να ευχαριστηθούν σε ένα περιβάλλον φιλόξενο, φιλικό, δροσερό και πολιτισμένο. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν τη νόστιμη Γωνιανή τσικουδιά, και τους εκλεκτούς μεζέδες που τη συνοδεύουν, να ανταλλάξουν κεράσματα στα καφενεία και να απολαύσουν παραδοσιακές Γωνιανές γεύσεις στην ταβέρνα του χωριού.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που ξεκινούν από την Παρασκευή 10 Αυγούστου έως την Τετάρτη 15 Αυγούστου στο χωριό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook