Ο σχεδιασμός της Ασή Γωνιάς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με την αποκορωνιώτικη ομάδα να ανακοινώνει μεταγραφές και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Στο συγκρότημα του Μιχάλη Τριχάκη θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Κονταράκης (από Τάλω Γαράζου), ο Κώστας Καπετανάκης (από Άρη Ρεθύμνου), αλλά και ο Ρούμεν Ράτκοφ, που επιστρέφει από δανεισμό στον Ποσειδώνα Γερανίου.

Ακόμα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της Ασή Γωνιάς με τους Αντουράκη, Γυπαράκη, Δραμηλαράκη, Π. Γύπαρη και Ταταράκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

"Ο Α.Ο Ασή Γωνιάς ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού Βαγγέλη Κονταράκη απο το Τάλως Γαράζο και του 19χρονου επιθετικού Κώστα Καπετανάκη απο τον Άρη Ρεθύμνου.Επίσης την επιστροφή του δανεικού Ρούμεν Ράτκοφ απο τον Ποσειδώνα Γερανίου.

Στον Α.Ο Ασή Γωνιάς θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Μάρκος Αντουράκης αφού μέτρησε στην απόφαση παραμονής του  η απαίτηση του κόσμου και ο τόπος καταγωγής του.

Ο Α.Ο Ασή Γωνιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές Γυπαράκη Γιώργο, Δραμηλαράκη Μάρκο, Γύπαρη Παύλο του Γεωργίου, Ταταράκη Κώστα."

Παράλληλα η Ασή Γωνιά εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Στέλιο Φραγκιαδάκη, που δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας:

"Ο Α.Ο Ασή Γωνιάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Τερματοφύλακα Στέλιο Φραγκιαδάκη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.Ο Στέλιος Φραγκιάδακης μπήκε στην καρδιά όλων μας για το πάθος του,την αγωνιστικότητα του και για το ήθος του ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος.Η πόρτα της ομάδα μας θα παραμείνει πάντα ανοιχτή γι΄αυτόν.

 Το Δ/Σ του Α.Ο ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ"Λευτέρης Αντωνακάκης