Όλες ονειρευόμαστε ένα ξεχωριστό look και για το φετινό καλοκαίρι. Βρείτε τις απαντήσεις σε κάθε εμφανισιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε πριν εξορμήσετε στις παραλίες…

Το πρόβλημα της τριχοφυΐας

Φανταστείτε αυτή την εικόνα: Εσείς, στην παραλία. Μαυρισμένες. Φορώντας το πιο hot μπικίνι της σεζόν. Φαίνεται πραγματικά υπέροχο. Γιατί όμως καλύπτετε… τα πόδια σας;

Για το αιώνιο και δυσάρεστο πρόβλημα της τριχοφυΐας. Υπάρχει τελικά λύση; Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η αισθητική πολυτέλεια που όλες αξίζουμε. Έτσι η αμηχανία και τα παρεό «κάλυψης» δεν θα έχουν θέση στη βαλίτσα μας.

Θυμηθείτε όμως πως με το λέιζερ το δέρμα αποκτά φωτοευαισθησία. Έτσι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εμφανιστείτε χωρίς αντηλιακό. Μία συνεδρία στοιχίζει περίπου 150 ευρώ.

Μήπως νιώθετε την κοιλιά σας πρησμένη;

Αντικαταστήστε τον καφέ με ένα ρόφημα από μέντα. Είναι πλούσιο σε συστατικά τα οποία καταπολεμούν τον τυμπανισμό.

Έχετε ακόμη άγχος για την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος;

Η πιο ενδεδειγμένη καλλυντική αντιμετώπιση αφορά στην εντατική εφαρμογή προϊόντων φροντίδας σε μορφή patches σε συνδυασμό με ένα λιποδιαλυτικό προϊόν.

Καθημερινά, αμέσως μετά το μπάνιο θα βοηθήσουν να λειανθεί η επιδερμίδα, αλλά και να χάσετε πόντους.

Τα patches βασίζονται σε νέα τεχνολογία και περιέχουν συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά τα οποία απελευθερώνονται στη διάρκεια του 24ώρου και έτσι ευνοούν τη λιποδιάλυση.

Φωτίστε τα μαλλιά σας

Το καλοκαίρι που η επιδερμίδα μαυρίζει, χρειάζεται να φωτίσετε το χρώμα των μαλλιών για να φρεσκάρετε την εικόνα σας, ούτως ώστε να εναρμονίζεται με τη διάθεση της εποχής. Η λύση είναι να κάνετε ανταύγειες.

Θέλετε να έχετε χρώμα που διαρκεί;

Μια καλή επιλογή είναι ν\’ αποκτήσετε με ασφάλεια ένα ζεστό χρώμα σε όλο το σώμα. Η λύση είναι το μαύρισμα με αερογράφο Aromatotherapy Airbrush Tan.

Εφαρμόζεται σε ειδικές καμπίνες με φυσικά συστατικά, τα οποία δεν ταλαιπωρούν το δέρμα. Χωρίς τη δυσάρεστη εμπειρία του σολάριουμ, χωρίς τις επιβαρύνσεις της ακτινοβολίας μπορείτε να κερδίσετε ένα υπέροχο, ομοιόμορφο και ανεξίτηλο χρώμα σε δύο εβδομάδες. Δοκιμάστε το, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Εάν προτιμάτε τις πιο κλασικές λύσεις, επιλέξτε ένα προιόν μαυρίσματος χωρίς ήλιο.

Προστατέψτε τα μαλλιά σας

Προστατέψτε τα μαλλιά σας από την ηλιακή ακτινοβολία, χρησιμοποιώντας πριν βγείτε στην παραλία ένα αντηλιακό μαλλιών.

Έτσι θα προστατέψετε την υγεία της τρίχας και θα εμποδίσετε τη θαμπάδα και την ξηρότητα.

Πίνετε πολύ νερό

Μην ξεχνάτε να πίνετε περισσότερο από δύο λίτρα νερό την ημέρα. Με τον ιδρώτα, αλλά και με την έκθεση στον ήλιο εξατμίζεται η υγρασία από το δέρμα μας, η οποία είναι απαραίτητη για την καλή υγεία και τη νεανική του εμφάνιση.

Για να διατηρήσετε σε όλη τη διάρκεια του χρόνου την καλή κατάσταση του δέρματός σας, εξασφαλίζοντας θρέψη και ενυδάτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε ορισμένα συμπληρώματα διατροφής με Ω-3 και Ω-6.

myself.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook