Όλα είναι έτοιμα για το 2ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου (31.08 – 02.09.2012), με τις βαλίτσες και τις σκηνές να φορτώνονται στα αυτοκίνητα και με προορισμό τους πρόποδες του Ολύμπου, σε ένα μαγευτικό μέρος μέσα στα πλατάνια (Πλατανόδασος Παλαιού Σπαρμού, Δ. Ελασσόνας, Ν. Λάρισας).

Περισσότεροι από 500 σκηνές αναμένονται να στηθούν στη δωρεάν κατασκήνωση που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές του Φεστιβάλ, παρέχοντας στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις.

Το μουσικό πρόγραμμα με τις συναυλίες από τα μουσικά συγκροτήματα & τους Djs από όλη την Ελλάδα έχει ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα του Φ.Ν.Ο., προσφέροντας σε όλους για 3 ημέρες μουσική από περισσότερους από 200 μουσικούς και τραγουδιστές.

Πολλά παιχνίδια (Paintball, Τοίχος Αναρρίχησης, Ιππασία), events (Car & Motto Show, δημιουργία ρεκόρ σε Collage) καθώς και άλλες δράσεις (πεζοπορία στον Όλυμπο, μαθήματα παραδοσιακών χορών) είναι μέσα στο επίσημο πρόγραμμα του 2ου Φ.Ν.Ο. σε συνεργασία με συλλόγους & φορείς των γύρω περιοχών και αναμένουν να διασκεδάσουν όλους όσοι επισκεφτούν τον πολυχώρο του Φεστιβάλ.

Μέσα στην επίσημη σελίδα στο Facebook μπορείτε να βρείτε και πληροφορίες με χάρτες και διαδρομές σχεδόν από όλη την Ελλάδα, βοηθώντας σας έτσι να εντοπίσετε τον χώρο του Φεστιβάλ.

Οι «καυτοί» παρουσιαστές του 2ου Φ.Ν.Ο., Νικόλ Παπαϊωάννου και Κωστής Δημάκης, είναι έτοιμοι και σας περιμένουν σε ένα τριήμερο με πολλή μουσική, χορό και γέλιο.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό για ένα ταξίδι στο Πήλιο, με μέρος των εσόδων (50%) να πηγαίνει στη Μ.Κ.Ο. για θέματα καρκίνου Be Strong.org.gr καθώς και στους συλλόγους που στηρίζουν με τις δράσεις τους το 2ο Φ.Ν.Ο..

Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ για νέους είναι στον Όλυμπο… και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σας προσκαλούμε να περάσετε μαζί μας ένα τέλειο τριήμερο, με το φως της τελευταίας καλοκαιρινής πανσέληνου να μας προσφέρει μαγευτικές στιγμές και τους χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ να απολαμβάνουν τις ομορφιές του Ολύμπου μας.

2ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου
31.08 – 02.09.2012
Πλατανόδασος Παλαιού Σπαρμού
Δήμος Ελασσόνας| Ν. Λάρισας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook