Συναυλία με τη Νεανική ομάδα μουσικής(Rolling in the Beat) του Ωδείου Χανίων « Ι. Μανιουδάκης » θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 9.00 μ.μ. στην τοπική κοινότητα Βαρυπέτρου όπως τόνισε σε συνέντευξη τύπου σήμερα Τρίτη 14 Αυγούστου , στο Δημαρχείο Χανίων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Λειψάκης παρουσία του καλλιτεχνικού Διευθυντή του Ωδείου , κ. Ιωάννη Καστρινάκη και της καθηγήτριας του Ωδείου κ. Χαράς Λαρεντζάκη .

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων ‘’ Εκτός των τειχών ‘’ που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. –Κ.Α.Μ. σε όλες τις δημοτικές ενότητες και στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε και να αναδείξουμε το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό και την ερασιτεχνική δημιουργία αλλά και να δώσουμε τη δυνατότητα στους δημότες και στους επισκέπτες της πόλης μας , να διασκεδάσουν στις γειτονιές με τους φίλους τους και τις οικογένειες τους χωρίς κόστος αφού όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο επεσήμανε ο κος Λειψάκης .

Ο κος Ιωάννης Καστρινάκης ευχαρίστησε το Δήμο Χανίων για την ευκαιρία που τους έδωσε να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις ‘’ Εκτός των Τειχών’’ που είναι πολύ σημαντική και ενημέρωσε ότι η ομάδα Rolling in the Beat , δημιουργήθηκε και διδάχτηκε στα πλαίσια της διδασκαλίας του Ωδείου σε μια ελεύθερη μουσική έκφραση και δραστηριότητα και αποτελείται από ταλαντούχους σπουδαστές .

Στην εκδήλωση θα ακουστεί ελληνική έντεχνη και σύγχρονη μουσική αλλά και ποπ και ροκ τραγούδια ξένου ρεπερτορίου γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών τόνισε η κα Λαρεντζάκη που έχει και την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης και επεσήμανε την πολύ σημαντική προσπάθεια των παιδιών που με πολύ αγάπη και μεράκι θα προσπαθήσουν να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν και κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση .