Σκληρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μανώλης αναφορικά με τις περικοπές στις συντάξεις και το εφάπαξ.

«Η εντολή Σαμαρά προς τον υπουργό Εργασίας είναι αυστηρή: «Κόψε συντάξεις και εφάπαξ, ακόμα και από συνταξιούχους των 600 ευρώ και αναδρομικά», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Μανώλης, για να συμπληρώσει ότι ο υπουργός Εργασίας «ως καλός “κηπουρός”, υλοποιεί την εντολή. Έχει πάρει φόρα και δεν σταματά με τίποτα», σημειώνει.

Τονίζει μάλιστα ότι ο κ. Βρούτσης «είναι ικανός να ζητήσει ακόμη και κατάλογο αποθανόντων συνταξιούχων από τον Άγιο Πέτρο για να μην του ξεφύγει κανένας».

Την ίδια ώρα, αναφέρει ο κ. Μανώλης , δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο για αυτούς που όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Γερμανών σοσιαλιστών «λυμαίνονται τη χώρα, δεν πληρώνουν φόρους και βρίσκονται στην κυβέρνηση».

Ο γραμματέας εργασιακών θεμάτων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη συνέχεια, απευθύνει ερώτημα, όχι στον κ. Βενιζέλο τον οποίο χαρακτηρίζει «βασικό υπεύθυνο και πρώτο διδάξαντα» αλλά στον «γιαλαντζί αριστερό» όπως τον αποκαλεί, Φώτη Κουβέλη, για το «που πήγαν οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις των τριών; ».

«Στο καλάθι των αχρήστων», απαντά ο ίδιος, καταλήγοντας ότι «εδώ ισχύει το ο “αρχιψεύταρος” και οι “αρχιψευταράδες”».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook