Με τον Νικηφόρο Τσοντάκη να \”κλέβει\” τις εντυπώσεις στο δεύτερο ημίχρονο και να δείχνει ότι είναι αρκετά ανεβασμένος ο Πλατανιάς νίκησε στο πρώτο εντός Χανίων φιλικό με 3-1 την Επισκοπή.
Ο νεαρός Χανιώτης ποδοσφαιριστής πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (55\’ και 68\’) και έδειξε ότι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να πάρει φέτος περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια. 
Στο δεύτερο μέρος η χανιώτικη ομάδα \”πάτησε\” καλύτερα στο γήπεδο και έφτασε στην τελική επικράτηση.
Η Επισκοπή από την άλλη έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα κατά το οποίο χρησιμοποίησε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης αρκετούς θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές.
Ο Μιρτσέτα στο 9\’ από ωραία \”ασσίστ\” του Γιακουμάκη άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 44\’ ο Τριανταφύλλου με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τζανή.

Πως έπαιξαν 

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου για τους γηπεδούχους χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια τον Ζάλουντοκ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ η αμυντική τετράδα από δεξιά έως αριστερά αποτελούταν από τους Παληγεώργο, Τζανή, Δημήτρη και Κανακούδη.

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο των χαφ ήταν οι Δέντσας και Γκονζάλες, δεξιά έπαιξε ο Μαρτσάκης, αριστερά ο Μαραγκουδάκης και σε ελεύθερο ρόλο λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Γιακουμάκη ο Μιρτσέτα.

Από την άλλη ο τεχνικός της Επισκοπής ξεκίνησε το ματς με τον Νικηφόρο κάτω από την εστία, τον Σταυρακάκη δεξιά στην άμυνα και τον Μπαμπουλάκη αριστερά, με τους Μποτωνάκη και Ψωμά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ το δίδυμο στον κεντρικό άξονα ήταν οι Δελήμπασης και Πουλάκης, δεξιά έπαιξε ο Αντιασβίλι και αριστερά ο Ρουμπάκης, με τον Τριανταφύλλου σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τζέκο.

Στο 24\’ πέρασε στη θέση του Σταυρακάκη ο Σουμπασάκης, που αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Αντιασβίλι να περνάει στο αριστερό και τον Ρουμπάκη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον Πλατανιά οι μόνοι που δεν αντικαταστάθηκαν ήταν οι Ζάλουντοκ, Παληγεώργος και Τζανής, με τον δεύτερο μετά το 56\’ να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Από την άλλη μόνο ο Τζέκος έπαιξε σε όλο το ενενηντάλεπτο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Ζάλουντοκ, Παληγεώργος, Κανακούδης (56\’ Αργυρόπουλος), Τζανής, Δημήτρης (56\’ Ντόε), Δέντσας (56\’ Κάλαϊτζιτς), Γκονζάλες (56\’ Νούνιες), Μαρτσάκης (56\’ Δράμι), Μαραγκουδάκης (46\’ Τσοντάκης), Μιρτσέτα (62\’ Ουκάρ), Γιακουμάκης (56\’ Αναστασάκος).
 
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Νικηφόρος (46\’ Οδ. Κελαϊδής), Σταυρακάκης (24\’ Σουμπασάκης), Μπαμπουλάκης (61΄Φραντζεσκάκης), Μποτωνάκης (46\’ Αργυράκης), Ψωμάς (54\’ Μαραθιανός), Δελήμπασης (46\’ Μουρτζανός), Πουλάκης (72\’ Τασιγιάννης), Αντιασβίλι (72\’ Δομάζος), Ρουμπάκης (61΄Δερμίσης), Τριανταφύλλου (46\’ Κοζανίδης), Τζέκος.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook