Με θερμές ευχές αποχαιρέτησε σήμερα τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο κ. Θανάσης Καρούντζος μετέβη το πρωί στο Γραφείο του Περιφερειάρχης Κρήτης, για να τον αποχαιρετήσει, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας τους, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας την Γενική Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης.

 «Έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να επιτύχει στη νέα του θέση και ν’ ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που θα συναντήσει» δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης και πρόσθεσε: «Συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, είτε από τη θέση του Δημάρχου είτε από τη θέση του Περιφερειάρχη, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου και της Κρήτης».

 Ο κ. Καρούντζος, που αποχωρεί από την Κρήτη, ύστερα από δύο θητείες ως διορισμένος Περιφερειάρχης και μία ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Αρναουτάκη, ο οποίος του έδωσε και τρία δώρα: ένα βιβλίο για το Βενιζέλο, μία γκραβούρα με το χάρτη της Κρήτης και ένα αντίγραφο του δίσκου της Φαιστού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook