Τοποθέτηση για το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στο οποίο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Χανίων, για το θέμα του Ναυταθλητικού Κέντρου, έκανε ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων, Ιπποκράτης Μανουδάκης.

Ο κ. Μανουδάκης με δηλώσεις του στα \”Χανιώτικα Νέα\” τόνισε ότι δεν είχε κληθεί ο ίδιος στη συγκεκριμένη σύσκεψη και οποιαδήποτε επίσημη συζήτηση για το Κολυμβητήριο χωρίς την παρουσία του φορέα διαχείρισης είναι άτοπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω άποψη γιατί απλούστατα δεν είχα κληθεί στην συγκεκριμένη σύσκεψη. Το  Ναυταθλητικό Κέντρο ανήκει στον φορέα του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων ΝΠΔΔ της ΓΓΑ, άρα επίσημες συσκέψεις που αφορούν το Κολυμβητήριο χωρίς την παρουσία του φορέα διαχείρισης είναι άτοπες. Άλλωστε η διοίκηση του ΕΑΚ συνομιλεί απ\’ ευθείας με τον Δήμαρχο Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης καθώς και με το ΤΕΕ, με τους οποίους υπάρχει άριστη συνεργασία με κοινή στόχευση την βιωσιμότητα και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών μας εγκαταστάσεων με κριτήριο πάντα τον σεβασμό προς τον Έλληνα φορολογούμενο που πληρώνει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook