Μαροκινοί και Αλγερινοί ποντικοί, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι πιάστηκαν στη φάκα χθες από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων αντίστοιχα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ένας 25χρονος και ένας 17χρονος από το Μαρόκο εισέβαλαν  σε κατάστημα «Σουπερ-Μαρκετ» αφού έσπασαν την είσοδο του και αφαίρεσαν αναλώσιμα προϊόντα. Η  πράξη των δύο νεαρών  έγινε αντιληπτή και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων  προέκυψε ότι, οι δύο Μαροκινοί χθες  το μεσημέρι επίσης , εισήλθαν σε κατάστημα «Καφετέρια», προφασιζόμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, από υπάλληλο του καταστήματος, ενώ λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία έγιναν όμως αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν, κατασχεθήκαν και αποδόθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις

Εκτός από του δύο Μαροκινούς στα δίχτυα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων πιάστηκαν δύο Αλγερινοί ηλικίας 17 και 28 χρόνων και ένας επίσης Μαροκινός 19 ετών, που παραβίασαν ΙΧ. 39χρονου από το οποίο αφαίρεσαν μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή (παιχνιδομηχανή PSP), αξίας διακοσίων πενήντα (250) ευρώ περίπου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook