Ανακοίνωση διαμαρτυρία απέστειλε ο Εθνικός Αστέρας στον πρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE Σπύρο Καλογιάννη, την ΚΕΔ και την ΕΠΟ, με αφορμή την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την περασμένη Δευτέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ομάδα της Καισαριανής, την ερχόμενη Κυριακή θα έρθει στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά 

Αξιότιμοι Κύριοι Πρόεδροι,

Ένα δευτεριάτικο απόγευμα του Μάρτη σε μία πόλη της Αθήνας την προσφυγική ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ έπαιζαν το ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ και ο ΤΙΤΟΡΜΟΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ στα πλαίσια γιατί όλα σε πλαίσια εντάσσονται της 26ης αγωνιστικής ημέρας. Δυστυχώς το παιχνίδι αυτό δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κανόνα των περισσοτέρων αγώνων που συναντάμε όταν οδεύει ένα πρωτάθλημα προς το τέλος του. Ο λόγος; Σημαδεύτηκε από ένα σοβαρό διαιτητικό σφάλμα που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα και μετέτρεψε μία ήσυχη έδρα σε μία ανήσυχη πόλη. 
Στο ξεκίνημα κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου και κατά την διάρκεια της κλήρωσης πρωταθλήματος διακηρύττουμε την επιθυμία και την βούληση για ένα πρωτάθλημα που παίζετε με τους ίδιους όρους και μέσα στα περιβόητα αθλητικά πλαίσια. Όλοι που συμμετέχουν με οποιαδήποτε ιδιότητα στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι λέμε ότι αυτοί που δικαιούνται της προσοχής των φιλάθλων είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γήπεδο και μόνο αυτοί. Είναι όμως; Μάλλον όχι γιατί οι προσπάθειες τους πηγαίνουν χαμένες και στιγματίζονται από την ανεπάρκεια , την ανικανότητα των ‘’ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ‘’ της αναμέτρησης. Η συζήτηση για το κομμάτι που λέγεται διαιτησία είναι συχνή, επαναλαμβανόμενη και κατάληξη όλων αυτών να μετατρέπετε σε μέγιστο πρόβλημα του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π.
Ξεκινάς με στόχους, οράματα ν’ αλλάξεις κάτι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κοινού σου και ν’ αναβαθμιστείς ως ομάδα και διαπιστώνεις ότι σε οδηγούν να σταματήσεις να επιδιώκεις ένα καλύτερο, ανταγωνιστικό και δίκαιο πρωτάθλημα. Τελικά οι κραυγές από την μία και η εκκωφαντική σιωπή από την άλλη μήπως θα ήταν προτιμότερο να την αναζητήσουμε κάπου αλλού την λύση; Και όχι σε συγκεκριμένες προτάσεις, ενέργειες για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος; 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook