Στο άγριο αλλά και μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης , λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα , δυο εξαιρετικές φωνές θα ενωθούν με φόντο την καλντέρα για να δώσουν μια από τις πιο ερωτικές καλοκαιρινές συναυλίες της χρονιάς!

Το Σάββατο, 18 Αυγούστου, η μοναδική Άννα Βίσση μαζί με τον κρητικό τραγουδιστή και δεξιοτέχνη στο λαούτο Μανώλη Κονταρό , θα ανεβάσουν την διάθεση και το κέφι ψηλά σε μια ανεπανάληπτη συναυλία στην γραφική Σαντορίνη! Η φιλία των δυο καλλιτεχνών κρατά χρόνια και η μεταξύ τους εκτίμηση είναι αμοιβαία . Εκείνη λατρεύει την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του και την τεράστια γκάμα των κρητικών τραγουδιών που γνωρίζει από τον πλούτο της κρητικής παράδοσης και εκείνος την θαυμάζει ως την μοναδική Ελληνίδα σταρ και αναγνωρίζει την μεγάλη της επιτυχία και την διάρκεια στο ελληνικό τραγούδι .

Η χημεία τους γνωστή και ήδη εξακριβωμένη και από άλλες συναυλίες που έχουν δώσει μαζί στην Κρήτη . Πάντα η μεταξύ τους μουσική συνεύρεση είναι ένα ταξίδι στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Το ραντεβού αυτή την φορά είναι στην Σαντορίνη . Μια συναυλία με φόντο το Αιγαίο , το ηφαίστειο, σε μια συναυλία σταθμό που συνδυάζει εξαιρετικά την Κύπρο , την Κρήτη αλλά και τα νησιώτικα τραγούδια .Πάντα βέβαια με τις προσωπικές τους επιτυχίες , σ ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά της Άννας με την μοναδική ενέργεια…

Όσοι βρεθείτε στο νησί στις 18 Αυγούστου αξίζει να πάρετε λίγο από την λάβα που καίει στις ζεστές φωνές των δυο καλλιτεχνών σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι .Μια συναυλία που για τους θαυμαστές τους , μπορεί να σημαίνει και πολλά . Ίσως και μια χειμερινή μουσική συνάντηση στην πρωτεύουσα καθώς η Άννα Βίσση μας έχει συνηθίσει στις διαφορετικές μουσικές συναντήσεις… Από την Μαριώ , στην Μαίρη Λίντα … Μπορεί φέτος το χειμωνιάτικο ραντεβού της να έχει κάτι από Κρήτη και την δυναμική ενός από τους καλυτέρους εκφραστές της: Τον Μανώλη Κονταρό!

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook