Σε μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της ποδηλασίας θα δώσει το παρών ο Λυδάκης Παύλος του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES ΤΑΛΩΣ. Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής θα αγωνιστεί με τα χρώματα του ΤΑΛΟΥ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης 25,6 χ.λ.μ και στον αγώνα αντοχής 112χ.λ.μ. Ο Λυδάκης είχε προκριθεί από το παγκόσμιο κύπελλο των Χανίων τον Μάη όπου είχε καταταγεί 2ος και 4ος στα αντίστοιχα αγωνίσματα.

Στόχος του είναι να διακριθεί και στα δύο επιμέρους αγωνίσματα πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Σίγουρα το έργο του κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολο καθώς είναι πάρα πολλές οι συμμετοχές 496 από 36 χώρες και έχει να αντιμετωπίσει αθλητές επαγγελματίες με υψηλό αθλητικό υπόβαθρο.

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο καθώς και τους οικονομικούς υποστηρικτές για αυτό τον αγώνα του Λυδακη που τον στήριξαν ηθικά αλλά και ανέλαβαν όλο το οικονομικό κόστος αυτής της μεγάλης αποστολής στη Νότιο Αφρική. Συγκεκριμένα την εταιρία υδραυλικών ειδών \”CHERUVIM\”, τον Νίκο Γιακουμακη και τελευταία το κατάστημα υδραυλικών ειδών \”ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ\” και προσωπικά τον Μανώλη Ανδρεαδακη που ήταν ο πρωτεργάτης της προσπάθειας αυτής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook