Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συμμετοχή του κόσμου, εξέδωσαν οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων του \”Θεάτρου των Αγρών\”.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

\”Οι εκδηλώσεις στο Θέατρο των Αγρών τελείωσαν και φέτος. Εκδηλώσεις που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς η …παρέα μας αυξήθηκε κατά χιλιάδες μέλη. Και αυτή η ανεπανάληπτη συμμετοχή του κόσμου στις φετινές μας πολιτιστικές προτάσεις μας γεμίζει με υποχρεώσεις ώστε του χρόνου  να είμαστε καλύτεροι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν έναν ξεχωριστά κάθε θεατή που ανηφόρισε στο Κυπαρίσσι και μας τίμησε με την παρουσία του στις εκδηλώσεις, που οργανώσαμε φέτος με περισσότερο πάθος καθώς πιστεύουμε ότι ο πολιτισμός μπορεί να γίνει και αντίδοτο στην κρίση που περνά αυτός ο τόπος…

Αισθανόμαστε όμως και την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από όλους εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν με τον οποιοδήποτε τρόπο στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη όπου η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη μας και η οποία δυστυχώς δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί και δεύτερη μέρα. Θα γίνει όμως του χρόνου καθώς συμφωνήθηκε με τον κρητικό καλλιτέχνη.

 Και στο σημείο αυτό οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη το περιφερειακό μας Θέατρο  λειτούργησε οριακά καθώς δεν είχε τις αντίστοιχες θέσεις να υποδεχθεί τους χιλιάδες των θεατών που ανέβηκαν μέχρι το Κυπαρίσσι. Ευτυχώς η αποχώρηση τους έγινε πολιτισμένα και βάση σχεδίου από τους διοργανωτές που απέδωσε χωρίς κανένα πρόβλημα χάριν και της συνεργασίας όλων αυτών που δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

Ειλικρινά λυπούμαστε για την ταλαιπωρία τους και υποσχόμαστε του χρόνου το καλοκαίρι να μην παρουσιαστούν ανάλογα προβλήματα.

Και πάλι ευχαριστούμε όλους τους θεατές των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που κάθε χρόνο η παρέα μας μεγαλώνει. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ…\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook