Καλό καιρό με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους στα ανατολικά και νότια, περιμένουμε την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 24 ως 28 βαθμούς, ενώ στις νότιε παραλιακές περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 32 ως 33 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 25 βαθμούς.

Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό, ισχυροί στα ανατολικά και στα δυτικά τμήματά του. Σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν τοπικά στο Λιβυκό.

Ηράκλειο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 21/8, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Χανιά

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 21/8, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 21/8, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης μέχρι 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 21/8, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει αμετάβλητο το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook