Στη φυλακή θα παραμείνει ως την εκδίκαση της έφεσης που υπέβαλε ο 35χρονος Αλβανός πα-τέρας που κακοποίησε την ανήλικη κόρη του στην Κω, μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δωδεκανήσου σε ποινή φυλάκισης τριών ετών χωρίς αναστολή και δικαίωμα μετατροπής!

Το δικαστήριο επέβαλε βαριά ποινή στον δράστη που, χωρίς λόγο και αιτία και ενώ ήταν μεθυσμένος, ξέσπασε με μανία πάνω σε μια από τις κορούλες του χτυπώντας την αλύπητα με χέρια και πόδια, ενώ της χτυπούσε με μανία το κεφάλι και στην λεκάνη της τουαλέτας! Όπως κατέθεσε η ίδια η σύζυγός του, δεν ήταν η πρώτη φορά που κακοποιούσε το άτυχο κορίτσι!

Εδώ και δυο χρόνια, ο 35χρονος βιαιοπραγούσε σε βάρος και της ίδια αλλά και της δεύτερης κόρης τους ηλικίας 9 χρόνων. Ο τραυματισμός της 12χρονης που διακομίστηκε στο νοσοκομείο με εκτεταμένες πληγές, εκδορές και μώλωπες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη μητέρα που κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν ως μάρτυρες αρκετοί περίοικοι που επιβεβαίωσαν τα βίαια ξεσπάσματα του 35χρονου, ο οποίος εργάζεται περιστασιακά όπως και η γυναίκα του, με αποτέλεσμα η γειτονιά να συντηρεί την οικογένεια που τώρα θα παρακολουθείται από κοινωνική λειτουργό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook