Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ανακοινώνει πως θα λειτουργήσει Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:  
1. Θα την λειτουργήσει ο Ν.Ο. Χανίων και θα διαρκέσει από 8 Σεπτεμβρίου έως 21 Οκτωβρίου 2012. Η εκπαίδευση γίνεται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (Π.Ο.Ι.Α.Θ.).
Η ύλη καλύπτει τις γνώσεις που πρέπει να έχει ένας κυβερνήτης ιστιοφόρου σκάφους. Το πτυχίο Ιστιοπλοΐας απονέμεται από τον Π.Ο.Ι.Α.Θ., είναι διεθνούς ισχύος και καλύπτει ιστιοφόρα μέχρι 20 μέτρα μήκος.
2. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν συνολικά:
α. 10 τετράωρα πρακτικά στη θάλασσα συν ένα διήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι.
β. 12 τρίωρα θεωρητικά.
Τα πρακτικά θα γίνονται σε δύο τμήματα:
Τμήμα Α’ κάθε Σάββατο & Κυριακή 10:00-14:00
Τμήμα Β’ κάθε Σάββατο & Κυριακή 14:00-18:00
3. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
Εκπαιδευτής πρακτικών θα είναι ο Μάκης Βασιλάκης. Τα θεωρητικά μαθήματα θα αναπτύξουν διάφοροι ομιλητές: Ο κ. Κωνσταντίνος Μανιουδάκης Ασφάλεια στη Θάλασσα και Ναυτιλία, πτυχιούχος μετεωρολόγος Ναυτικής Μετεωρολογίας, το ναυαγοσωστικό τμήμα του Ν.Ο.Χ. τις Α’ βοήθειες, ο εκπαιδευτής των πρακτικών, Μάκης Βασιλάκης και άλλοι.
4. ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Γίνονται στα γραφεία του Ν.Ο.Χ. ακτή Κανάρη-Νέα Χώρα, κατευθείαν στο τμήμα που ενδιαφέρεστε. Τηρείται απόλυτη προτεραιότητα.
5.  ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 9 ΑΤΟΜΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή Μάκη Βασιλάκη στο τηλ.6997030133, ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα makisvasilakis.com


nox.gr