Αυστηρή και ξεκάθαρη προειδοποίηση προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής αναφορικά με τα επεισόδια της Κορίνθου απηύθυνε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας λέγοντας στην Βουλή ότι «τάγματα εφόδου στη χώρα αυτή, καπηλευόμενα μάλιστα τα εθνικά σύμβολα, δεν θα γίνουν ανεκτά. Θα συντριβούν».

Αμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη ο οποίος απάντησε: «αφήστε τα δήθεν τάγματα εφόδου. Αυτά είναι φανταστικές καταστάσεις» για να εισπράξει νέα προειδοποίηση από τον υπουργό: «να έχουμε ευθεία εξήγηση για να μην υπάρχει παρεξήγηση: Τάγματα εφόδου στην χώρα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά».

Νωρίτερα, ο κ. Κασιδιάρης είχε ασκήσει σκληρή κριτική τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο που προσεγγίζει το θέμα των λαθρομεταναστών σημειώνοντας πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετονομαστεί σε «ΠΑΣΟΚ», δηλαδή, σε Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα», όσο και στον κ. Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος κατήγγειλε την συμμετοχή βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα επεισόδια της Κορίνθου.

Πάντως, ο κ. Κασιδιάρης προειδοποίησε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει αυτού του είδους τις «παρεμβάσεις» λέγοντας ότι: «Θα πω στους βουλευτές της ΝΔ, περαστικά τους. Τέτοιες δραστηριότητες θα επαναληφθούν στο μέλλον. Και όχι από δέκα άτομα. Αλλά από εκατοντάδες και από το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός μας» ενώ ζήτησε την απαγόρευση των δημοσίων συναθροίσεων αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Επιπροσθέτως, απευθυνόμενος προς τον κ. Δένδια, ζήτησε να επιτραπεί στην Χ.Α. «να συνθλίψει τους «εγκληματίες και τους τρομοκράτες με τα καλάσνικοφ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook