Συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, ύστερα από επιχείρηση των διωκτικών αρχών σε καφέ που είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφέ –αναψυκτήριο», κατελήφθη ο 35χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, να έχει διοργανώσει και να επιτρέπει την διενέργεια του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «POKER TEXAS HOLD EM» στους συλληφθέντες ηλικίας 35,34,40,34,18 και 33 ετών,,  οι οποίοι κατελήφθησαν να συμμετέχουν ως παίχτες στο απαγορευμένο παίγνιο.

Η διεξαγωγή του εν λόγω παιγνίου συνοδευόταν από την συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή.

Συνολικά στην κατοχή των παιχτών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.045 ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για την διενέργεια του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου.

Από τον αστυνομικό έλεγχο, προέκυψε επιπλέον ότι, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε θέσει σε λειτουργία το εν λόγω κατάστημα ενώ στερείτο άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια Δημοτική Αρχή.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook