Αν και είχαν το προβάδισμα απο το πρώτο ημίχρονο οι Παίδες της Περιφέρειας Κρήτης δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν μέχρι τέλους με την Αττική να ισοφαρίζει στο 71\’ και να παίρνει την ισοπαλία με 1-1 και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στα Βριλήσσια.

 

Ουσιαστικά οι ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο με την Κρήτη να υπερέχει στο πρώτο 40λέπτο και την Αττική να κυριαρχεί στην επανάληψη όταν και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο…κομμάτι του παιχνιδιού και είχαν δοκάρι στο 18\’ σε φάουλ του Σαλιάκα και ένα λεπτό μετά χαμένο τετ-α-τετ με τον Σταθάκη. Τελικά το γκολ για την Κρήτη ήρθε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Ταμπάκη να πετυχαίνει το 1-0 με διαγώνιο σουτ.

 

Η Αττική μπήκε πιο δυνατά στο β\’ μέρος και \”απάντησε\” στα δοκάρια με τον Ποτουρίδη στο 41\’. Ο ίδιος παίκτης στο 53\’ και ο Ξανθόπουλος στο 64\’ έχασαν νέες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Τελικά ο Ποτουρίδης κρατούσε το…καλό για το τέλος αφού ισοφάρισε στο 71\’ με κεφαλιά μετά το φάουλ του Γιοματάρη. Ο Ποτουρίδης δεν είναι ο γνωστός που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και δεν έχει συγγένεια μαζί του αλλά είναι κι αυτός ποδοσφαιριστής που ανήκει στους \”ερυθρόλευκους\” και αγωνίζεται στην ομάδα Κ-17.

 

Η ρεβάνς ανάμεσα στις δυο ομάδες θα διεξαχθεί στην Αθήνα την επόμενη Τετάρτη 26 Μαρτίου και στο γήπεδο των Βριλησσίων.

Διαιτητές: Νεοφυτιάδης, Δασκαλόπουλος, Μπέτσογλου (Κορινθίας).

Περιφέρεια Κρήτης: Μυλωνάκης, Σαλιάκας, Λυδάκης, Χουρδάκης, Ξηρός, Παπαδάκης, Κριτσωτάκης (53’ Πάτας), Τερεράκης (43’ Γασπαράκης), Ταμπάκης, Σταθινάκης (65’ Κοτσίφης), Χριστοφής.

Περιφέρεια Αττικής: Μάνης, Κοτσαρίδης, Παπαδάκης (68’ Κοντοές), Μασκλαβάνος, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Χατζηστάμου (62’ Γιοματάρης), Ποτουρίδης, Γιαννόπουλος, Ξανθόπουλος, Μπούσουλας (75’ Χρήστου).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook