Μια επική ανατροπή και μια έκπληξη περιελάμβαναν οι σημερινοί ημιτελικοί του Κυπέλλου ΕΠΣΗ που έβγαλαν το ζευγάρι του τελικού που σύμφωνα με πληροφορίες θα διεξαχθεί στο Μαρτινέγκο. 
Ρούβας και Αλμυρός πέρασαν πανηγυρικά νικώντας τον Γιούχτα και τον Ζαρό αντίστοιχα. Και αν στο Γάζι, το αποτέλεσμα ήταν έκπληξη βάσει της βαθμολογικής διαφοράς που έχουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα, στις Αρχάνες ο Ρούβας, παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε  να γυρίσει το παιχνίδι, και πλέον το νταμπλ είναι πιο κοντά από ποτέ. 
Οι Αρχανιώτες μπήκαν δυνατά και κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να σκοράρουν πρώτα με τον Καινουργιάκη στο 50’ και στο 51’ με τον Τσαϊνη δείχνοντας ότι βρίσκονται μια ανάσα από τον τελικό. 
Οι Μεσαρίτες όμως είχαν άλλοι άποψη. Στο 63\’  είχαν δοκάρι με τον Ανδρεαδάκη, ενώ στο 66΄μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Ταμάμη. Στο 85΄ ο Κουτσάκης παίκτης έκανε το 2-2 για το Ρούβα με κεφαλιά ψαράκι φέρνοντας το ματς στα ίσια. Το τελικό 2-3 σημείωσε με πλασέ ο Φουκαράκης που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και πλάσαρε εύστοχα τον Σαμαριτάκη. 
Γιούχτας: Σαμαριτάκης, Πηγιάκης, Στάχτιαρης (72΄Δεληθωμαϊδης) Λουλιάδης, Ιερωνυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Αντωνακάκης, Τσαϊνης (57΄Αγγ. Κασσωτάκης), Ανδριαδάκης, Γιακουμάκης (30΄λ.τ Ζουμπουλάκης)
Ρούβας: Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Γουργιώτης (54΄Ξυλούρης), Κουτσάκης, Αργυράκης, Πατελής, Αντωνάκης (77΄Ταβλαδωράκης), Ανδρεαδάκης (64΄Αναγνωστάκης), Φουκαράκης, Ταμάμης, Βαρούχας.

Ο Βολονάκης και ο τελικός 
Τελικά ο θεσμός του Κυπέλλου πηγαίνει στον Δημήτρη Βολονάκη. Ο τεχνικός του Αλμυρού είχε σηκώσει την κούπα πάλι με τους «πορτοκαλί» έχοντας απέναντί του τον ΑΟ Τυμπακίου ενώ μετρά και τρεις απώλειες σε τελικούς, δύο με τον ΠΑΟΚ και μία με το Μοχό. 
«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Αλμυρού ήταν ο Χάρης Φανουράκης στο 69΄ ενώ ο Ζαρός από την πλευρά του στο 98΄ έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τον Γ. Κλαπάκη για να στείλει το ματς στην παράταση.

Αλμυρός : Παγωμένος, Μανωλακάκης, Ταγιάγιας (21 λ.τ Κ. Φανουράκης), Μιχελουδάκης, Τσιγώνης, Κάββαλος, Στρατήγης, Χ. Φανουράκης , Δαριβιανάκης (76 ΄Σηφάκης), Ξυδάκης (93΄Φραγκιαδάκης), Απλαδάς.

 Ζαρός : Μοσχονάς, Γκουτσούλης, Κακουλάκης, Χελά, Νικολακάκης, Β. Αλμπαντάκης (80΄ Β. Κλαπάκης), Χαλκιαδάκης, Γ. Κλαπάκης, Χ. Σουτζής (61΄Τσουπάκης), Ν. Σουτζής , Αεράκης (87΄Αλεξάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook