Τι και αν οι προετοιμασίες για το «Dancing With The Stars 2» είναι πολύωρες και κουραστικές, η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε χρόνο και δύναμη, και φωτογραφήθηκε για τη νέα collection της «Doca», άνοιξη-καλοκαίρι 2011.

Η ξανθιά παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star αποτελεί τη «μούσα» της συγκεκριμένης εταιρίας, την οποία βλέπουμε λαμπερή και αέρινη μέσα στις πολύχρωμες και ξεχωριστές δημιουργίες, οι οποίες αναδεικνύουν τη γυναικεία ομορφιά.

Μιλώντας στο περιοδικό Hello, η Ελεονώρα εξέφρασε και το άγχος της για την πρεμιέρα του «Dancing» την ερχόμενη Κυριακή. «Έχω τρομερή αγωνία για το πρώτο live , η οποία θεωρώ ότι δύσκολα θα μου φύγει. Με το δάσκαλο και παρτενέρ μου –Ηλία Λαδά-, κάνουμε συνεχώς πρόβες και στόχος μας είναι μια αξιοπρεπής παρουσία σε κάθε live» δήλωσε.

Όπως είπε η προσοχή της είναι απόλυτα στραμμένη αυτό το καιρό στις πρόβες, ενώ αναφερόμενη σε νέα ξεκινήματα η επιτυχημένη παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Το μόνο καινούργιο ξεκίνημα για μένα, είναι η συμμετοχή μου στο “Dancing With The Stars”, στο οποίο έχω εστιάσει όλη μου τη προσοχή».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

star

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook