Ήταν λίγα λεπτά μέτα τις 7 χθες το απόγευμα όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 68χρονος εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα στη συνέχεια το αυτοκίνητο να τυλιχτεί στις φλόγες και ο οδηγός του να απανθρακωθεί μέσα σε αυτό!

Το γεγονός σημειώθηκε στο Αίγιο, στην οδό Όθωνος, κοντά στο γήπεδο του Παναιγειαλείου.Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και Εισαγγελέας και σύμφωνα με την αστυνομία, προκύπτει ότι δεν πρόκειται για τροχαίο, αλλά για αυτοκτονία!

Τα ευρήματα οδήγησαν σε υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια. Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργηθεί έρευνα στο σπίτι του νεκρού, στο οποίο και βρέθηκαν ιδιόχειρα σημειώματα, με τα οποία ο 68χρονος αναφερόταν στην πρόθεσή του να θέσει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το www.filodimos.gr tο μπροστινό μέρος του οχήματος είχε καβαλήσει το πεζοδρόμιο, σταματώντας στον κορμό ενός δέντρου, ακριβώς στο χείλος του γκρεμού.

Το περίεργο είναι πως, ως φαίνεται, η φωτιά δεν προκλήθηκε από τη σύγκρουση του οχήματος με το δέντρο, καθώς το μπροστινό μέρος είναι σχεδόν ανέπαφο από το τρακάρισμα, ενώ η μηχανή δεν έχει πάθει το παραμικρό. Είναι όμως καμένη η καμπίνα του οδηγού.

Η σορός του άτυχου άνδρα, που διέμενε χρόνια στις Η.Π.Α. διατηρώντας εκεί επιχειρήσεις, ανασύρθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, ώστε να οδηγηθεί στον ιατροδικαστή και να βγει το πόρισμα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο ο 68χρονος, που δεν είχε ποτέ παντρευτεί ή αποκτήσει παιδιά.

thebest.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook